2777
2789
عنوان

کیا با کسی رفت‌وآمد ندارن

113 بازدید | 12 پست

همه دورو اطرافم نامردی دیدم و پشت سرم حرف زدن دیگ با کسی رفتوامدی ندارم فکر کنم افسردگی گرفتم . میترسم این رفت‌وآمد نداشتن تاثیری رو بچم بزاره 

حتی خانواده شوهرم خیلی بدی کردن ک همسرمم حاضر نیس بره چ برسه بمن 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظدم به خاطر بچه هم که شده با یکی رفتو امد کن

خاله من کلا به خاطر شغل شوهرش یه شهر دیگه زندگی میکردن از ما ۱۰ ساعت فاصله داشت و هییییچ دوست و فامیلی تو اون شهر نداشتن اصلا هم اهل بیرون رفتن نیستن فقط برای خرید غذا یا دکتر رفتن.. دخترش به شدت احساس تنهایی میکنه الان ۱۹ یالشه هیچ دوستی نداره به شدت بی اعتماد بنفس و من فکر میکنم چون با کسی رفت و امد نداشتن و زیاد ادم ندیده انقدر بی مزه و حوصله سر بر هست

الان هم وضع مالیشون اکی هست ماشین خارجی و خونه ولی دخترخالم هییییچ دوستی نداره تو تلگرام با پسدای غریبه چت میکنه اخرش هم اونا ولش میکنن همیشه

خیلی رفت و امد مهمه خلاصه حداقل یه دوست پیدا کنید با اون رفت و امد داشته باشید

Just do it
ماهم ولی الان کی دیگه رفت و امد داره؟؟!!!

هنوزم خیلیا هستن که رفت‌وآمد دارن من همش فکر میکنم من شانس ندارم ک اینجوریم 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
این موضوع اذیتت نمیکنه عزیز؟ 

چاره ای نیس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هنوزم خیلیا هستن که رفت‌وآمد دارن من همش فکر میکنم من شانس ندارم ک اینجوریم 

بنظرم این چند ساله اکثر رفت و امدا کم شده

فقط ما مقصر نیستیم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس