شوهرم یه دخترخااله مجرد داره ..واسش یه زمین جور کرد که دخترخالش خرید و ما دیشب همگی خونه خاله همسرم بودیم ..من گفتم مبارکه ...شیرینی کی میدی ...مادرشوهرم نه گذاشت نه برداشت گفت ۳۰۰ متر زمین شیرینی نداره ..نفهمیدم منو ضایع کرد یا دخترخواهرشو کوبید ...منم گفتم خوب ۳۰۰ تاشم هرکسی عرضه نداره بخره یه دختر تنهایی تلاش کرده خریده ...حقیقتش رو بگم دقیقا منظورم خواهرشوهرم بود چون چندبار میخواستن بخرن همینو و هی عیب گذاشتن الکی تازه پولشم از جیب شوهر من میرع و ادعا هم دارن ..حالا دخترخاله شوهرم مارو دعوت کرد شام بیرون هفته اینده ..شوهرم میگه بریم شر به پا میکنی ...خداییش این شره ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه نرین که زشته.بنده خدا دعتتون کرده خودسر که نمیرین.
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶