2777
2789
عنوان

به فکر خودکشیم

437 بازدید | 67 پست

من خیلی ریزه میزه هم قبلا اینطوری نبود نمی‌دونم انگار چیزی در من هست که دارم کوچیکتر میشم درباره این موضوع حتی نوه فامیلمون نظر داد که آبجی تو چقدر نسبت به دوستان کوچیکی یا من کفشتو پشت در. دیدم فک کردم بچه دارین خیلی سختم میشه تو جمع همش احساس حقارت میکنم ۲۳_۲۴ سالمه ولی بقیه فک میکنن من بچم و ۱۷_۱۸ سالمه نمی‌دونم چکار کنم من از فامیل خواستگار داشتم و گفتم نه حالا میترسم کسی نیاد خواستگاریم بخاطر قدم هیکلم بنظرتون دکتری هست بشه الان آمپولی چیزی تزریق کرد؟؟ قدم ۱۵۴ وزنم ۵۰ استخون بندی ریز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهنم منتطرم باش

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بیشتر به روان‌درمان احتیاج داری عزیزم 

بدن سالمی داری و قد و وزنتم به نسبت زنای ایران اوکیه 

برو ورزش کن، یه کلاسی هنری حرفه‌ای چیزی یاد بگیر 

به خودت برس و از زندگیت لذت ببر 

طرز فکرت شبیه انسان‌های عهد جاهلیته

شـوخـی زیـاد مـیـکـنـم
نمیشه اصن حالت پنیک بهم دست میده یعنی قابلیت دعوا و بحث دارم بعدش با هر بهون ه 

علتش قد وزنت نیست عزیزم مشکل تو ریشه ای هست اعتماد به نفس نداری 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

کفش پاشنه بلند بپوش، تیپ بزن.رو حرف زدن و طرز بیانت کار کن. بقیه ما رو همون جوری می بینندکه ما خودمونو می بینیم.  الان ناراحتی چند وقت دیگه که بقیه پیر و چروک شدن تو هنوز جوون بودی کیف می کنی، ریزه ها کلا دیرتر پیر می شن.

بیشتر به روان‌درمان احتیاج داری عزیزم  بدن سالمی داری و قد و وزنتم به نسبت زنای ایران اوکیه&nb ...

عزیزم من هم مدرک دانشگاهیمو گرفتم هم شاغلم هم به خودم میرسم 

ولی فک میکنم هرکس دیگه هم اینطوری تو جمع دائم مورد تمسخر قرار می‌گرفت حالش بد میشد