2777
2789

جیگرم خون شد امروز خدا هیچ بنده ای رو با مرگ عزیزان امتحان نکنه یکی از اقوام جوون بود و خیلی وقت بود مریض بود و اذیت میشد امروز فوت شدن (خانوم) نمی دونم چطور از دردی که دیدم و عذابی که کشیدم بگم ایشون یه پسر ۶ساله دارن و خیلی با من میونش خوبه نمی دونستیم چطور به پسرش که مدتها شاهده بیماری مادرش بود و خیلی امیدوار بود مادرش خوبه شه بگیم مادرت فوت شده 

من گفتم که اون باید ببینه مادرش رو دفن میکنن پسرشو به مراسم خاکسپاری میارن و اون قسمت مراسم تدفین رو میبینه بمیرم براش😭😭😭😭

من بهش گفتم مادرش جسمش دیگه نتونست کارکنه گذاشتنش زیر خاک و خودشم اون صحنه رودید الان همش به باباش میگه من دیدم مامانو با چادرگذاشتن زیر خاک 😭😭😭😭😭 

همش بغض می‌کنه گریه می‌کنه 

به نظر شما نباید مراسم خاکسپاری مادرشو میدید؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونقدر دقیق نه .چون بزرگه تقریبا و تو ذهنش میمونه از اون مراسم دورتر میبردینش تا یک کلیتی فقط توذهنش ...

همون کارو کردیم🖤ولی دفن شدنشو دیدگاه م وقتی همه از مزار پراکنده شدن بردنش بالای مزار

مشکل مادرش چی بود نه عزیزم جاهای خوب ببرینش به مرور فراموش میکنه بچه بزرگ که بشه یادش میره

سرطان داشت دوسال بود زجر میکشید آخرین روزا گفته بود منو ببرید شهر خودم خونه پدریم تا بچه هام جون دادنمو نبینن😭😭😭😭😭😭😭😭