2777
2789
راضی؟؟؟؟ شنیدم یه چیز معمولیه

من راضیم 

اگه کنارش یه ای رسان خوبم استفاده کنی خیلی خوبه

مثلا من یه مدت کنارش اب رسان نیتروژنا داشتم یه مدتم اب رسان راکوتن جفتش خوب بود

سیمپل هم به تنهایی میزدم بازم بد نبود ٫با اینکه پوست من خیلی خشک و دهیدراته و داغون شده بود یه مدت

دعا کنید حالم خوب شه..🤍
آره واقعا  من ابیبم میپسندم خیلیییی  لاینش معرکه س

الکی نیست پوست کره ای ها عالیه....از اول محصول خوب استفاده کردن ....همه محصولاتشون عالیه...

خیلی لطف کردی عزیزم با سخاوت اطلاعات دادی...

سپاسگذارم مهربانو🌹🌹🌹🌹

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه هم باید ضد افتاب زد؟ شما چه اب رسانی میزنید

اگه خونتون نور گیره بله ، اگه نورگیر هم نیست و دائماً لامپ روشنه بازم بله 

من درحال حاضر ژل کرم آبرسان نوآکنه استفاده میکنم عزیزم

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
😅😁 شوینده خودم سراوی به شما هم پیشنهاد میدم ، تمام بشه دوباره شارژ میکنم و دنبال شوینده جدید نمیرم ...

سنتلا میخاستم بگیرم گفتن برا پوست چرب هست...منم راندلب گرفتم...

ممنون عزیزم همچنین برا شما دوست عزیز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😅😁 شوینده خودم سراوی به شما هم پیشنهاد میدم ، تمام بشه دوباره شارژ میکنم و دنبال شوینده جدید نمیرم ...

عزیزم فقط یه سوال برا کک و مک چی پیشنهاد میدی؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوینده سراوی  آبرسان رو هم از برندهای توریدن یا امبریولیس انتخاب کن به نظرم  و اگه مشتاق ...

باشه عزیزم مرسی ازت 

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
عزیزم فقط یه سوال برا کک و مک چی پیشنهاد میدی؟؟؟

هر سوالی داری بپرس ، منم هرچی که بدونم در موردش بهت میگم 

چه کک و مک ارثیه باشه چه ب مرور زمان به خاطر عدم استفاده از ضدآفتاب دراومده باشه با مصرف شوینده و آبرسان تخصصی و ضدآفتاب کمرنگ‌ میشن 

من پیش متخصص پوست که میرفتم ، ایشون یه لیزر مخصوص هم انجام می‌داد برای کک و مک  حالا اینکه چند درصد تاثیر گذاره و برگشت داره یا نه رو نمیدونم چون خیلی عامل دخیله جنس پوستت، محصولاتی که بعدش استفاده کنی ، پایبند روتینت باشی

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
هر سوالی داری بپرس ، منم هرچی که بدونم در موردش بهت میگم  چه کک و مک ارثیه باشه چه ب مرور زمان ...

ممنونم شما لطف دارید.... چون تجربه ام کمه دوس دارم بیشتر اطلاعات بگیرم.... ممنون از سخاوتت عزیزم

عزیزم نیاسینامید تیام گرفتم برا روشن و شفاف و یکدست شدن پوست....حالا موندم رتینولم اضافه کنم یا نه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40