2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ژل شستشو صورتم ک بایودرما ابیش

میسلار واتر گارنیر مدل آبیش دارم ک الوئه ورا 

ضد آفتاب اون دارم با سنتلا

سرم ویتامین سی گارنیر 

کرم دور چشمم revuele

مرطوب کننده سراوی با ایزنتری دارم 

نیاسینامید ایزنتری 

آبرسان ویشی 

ژل ضد جوش لارش پوزای

قطره ضد جوش فارماسی

تونرم ویتامین سی میچا

من ژل شستشو صورتم ک بایودرما ابیش میسلار واتر گارنیر مدل آبیش دارم ک الوئه ورا  ضد آفتا ...

به به چ کامل

ضدآفتاب سنتلا چون چای سبز داره شنیدم برا پوست چرب مناسبتره درسته این حرف؟؟؟

چون میخاستم سنتلا بگیرم ک منصرف شدم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به به چ کامل ضدآفتاب سنتلا چون چای سبز داره شنیدم برا پوست چرب مناسبتره درسته این حرف؟؟؟ چون میخاس ...

من Avene دارم با سنتلا 

خیلییی راضیم 

اما برای پوست شما نظرم رو توبوکو یکی دیگ هم هست اگر اسمشو درست بگم آف بی جانسون

من Avene دارم با سنتلا  خیلییی راضیم  اما برای پوست شما نظرم رو توبوکو یکی دیگ هم هست اگ ...

بیونی اف جوسان....گفتن این برق میندازه ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من Avene دارم با سنتلا  خیلییی راضیم  اما برای پوست شما نظرم رو توبوکو یکی دیگ هم هست اگ ...

فعلا ک زدم تو کره ای ها🤣🤣🤣🤣

من از قبل عید دنبال خریدم ک تازه هفته پیش خرید کردم....اینقدر میپرسم تا انتخاب کنم....

هرچی پرسیدم گفتن کیفیت راندلب از همه بهتره...حتی تیر تیر هم بهم معرفی کردن ک از همون شرکت کولمار ک بیوتی آف و راندلب و ... هست ولی خب شک داشتم ب خریدش چون ناشناخته بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ جالب... حالا ک اطلاعاتتون خوبه شوینده... ضدآفتاب...مرطوب کننده بهم معرفی کنید😊😊😊 ضدآفتاب جدید ...

😅😁 شوینده خودم سراوی به شما هم پیشنهاد میدم ، تمام بشه دوباره شارژ میکنم و دنبال شوینده جدید نمیرم

ضدآفتاب خودم در حال حاضر سنتلا ۱۰۰۴ ( کره ای) به شما هم پیشنهاد میدم ، چند تا ضدآفتاب جدید میخوام سفارش بدم+ سنتلا، یعنی سنتلا رو هم دوباره شارژ میکنم

آبرسان مرطوب کننده هم بعد کلی تحقیق و مشاوره میخوام توریدن( کره ای) سفارش بدم ، در حال حاضر ژل کرم نوآکنه (ایرانی) استفاده میکنم، اینم دوباره شارژش میکنم تا توریدن برسه دستم 

عزیزمم، چقدر خوبه که میخوای به خودت برسی😍😍

انشالله که تمام روزای آینده حال خودت و دلت خوش باشه 😍💚

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا