2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزمبرا پوست چرب چه آبرسانی میشناسی یا ایرانی یا خارجی برای منافذ باز چطور

سلام قشنگم 

من نمیدونم منافذ بازت چه مدلیه و دلیل باز شدنش چیه ، میتونه ژنتیکی باشه ، میتونه کم آبی باشه میتونه از ترشح زیاد چربی باشه که منافذت باز شده ( چون هر دلیلی ک پشتش باشه ، راه حل کردنش با هم فرق داره عزیزم)

ولی یه کرم آبرسان ژاپنی میشناسم ک برای پوست های منافذ باز طراحی شده 

یه سرچ کن آبرسان کیانای ژاپنی ، ببین نظرت رو جلب می‌کنه 

این کرم یه آبرسان فوق‌العاده است ک مخصوص پوست های منافذ باز طراحی شده 

آبرسان ایرانی که خودم استفاده میکنم و ازش راضی ام ، آبرسان نوآکنه است عزیزم 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
خیلی دوس دارم منم مستقیم خرید کنم ولی خب بلد نیستم....وقت کردی ی کم اطلاعات بهم بده ممنون میشم.... ...

خرید مستقیم منظورم از طریق دوستانی هست ک کره و ژاپن زندگی میکنن 

چون ما ایرانی هستیم و شرایط مون ویژه است😒😏 کره و خیلی از کشور های دیگه ارسال به ایران ندارن 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
سلام عزیزم من پوست صورتم خیلی خشکه و اگزما داره حالا کرم ابرسان کلینیک خوبه یا سراوی 

سلام عزیزم ، بهت بگم آبرسان کلینیک اونقدری ک براش تبلیغات شده و بین ما ایرانیا معروف ، چیز خاصی نیست باور میکنی😐😬؟؟ 

بگرد دنبال یه محصول درمانی عزیزم ، حالا که حتماً نباید کلینیک یا سراوی باشه عزیزم ، بین محصولات کره ای و ژاپنی بگرد دنبال همچین محصولی

عزیزم سوال کردی من چطور خرید میکنم، من خریدم از طریق دوستانی هست ک کره و ژاپن زندگی میکنن 

بین کره ای و ژاپنی چه مارکی خیلی خوبه بنظرتون برای پوست های خیلی خشک و اگزما

مرطوب کننده فرست اید بیوتی برا اگزمایی عالیه... سراوی هم من گرفتم برا پوست پسرم ک ۳ سالشه زدم خوب بود سریع خشکی صورتشو برد برا خودمم صورتمو لطیف کرده...

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بین کره ای و ژاپنی چه مارکی خیلی خوبه بنظرتون برای پوست های خیلی خشک و اگزما

جفت شون محصولات خوبی تولید میکنن 

فقط باید کرم خودتو پیدا کنی دیگه 

اگه میخوای فقط برای یدونه محصول هزینه کنی ، بین محصولات ژاپنی یک محصول با چند کارایی راحت تر میتونی پیدا کنی ، اگه دوست داری چند محصول رو هم بزنی محصولات کره ای 

متوجه منظورم میشی؟🤔

اره عزیزم متوجه شدم بعد شما پیجی که سفارش میدین رو هم میگین

گلم من از آنلاین شاپ خرید نمیکنم