2777
2789
ممنونم شما لطف دارید.... چون تجربه ام کمه دوس دارم بیشتر اطلاعات بگیرم.... ممنون از سخاوتت عزیزم عز ...

💚💚

عزیزم ، اکتیو روی اکتیو زیادی واسه پوست سنگین نیست به نظر خودت؟؟؟😅

به نظر من و نظر پزشک داروساز که چند تا اکتیو با هم استفاده نکن 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
💚💚 عزیزم ، اکتیو روی اکتیو زیادی واسه پوست سنگین نیست به نظر خودت؟؟؟😅  به نظر من و نظر پزش ...

چرا سنگینه😁😁😁😁

میخم حسابی خوشگل کنم😅😅😅😅

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💚💚 عزیزم ، اکتیو روی اکتیو زیادی واسه پوست سنگین نیست به نظر خودت؟؟؟😅  به نظر من و نظر پزش ...

بیشتر خواستم خواصش رو بدونم‌ ک اصلا تاثیر داره!!!!

ببخشید نیاسینامید جای جوش قدیمی رو میبره؟؟؟

چندتا جای جوش دارم ک تیره شده ....بدم میاد ازشون..دلم میخاد صورتم صاف و یکدست بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا سنگینه😁😁😁😁 میخم حسابی خوشگل کنم😅😅😅😅

خوشکل که قطعاً هستی 

سنگینه چون پوست بنده خدات نباید کشش داشته باشه؟؟؟ 

پوستت به اندازه ی کافی آب داره ، هیدراته هست؟؟ نه چرا ؟؟ چون خودت میگی چند وقتیه به پوستت نرسیدی

پله پله برو بالا گلم

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
بیشتر خواستم خواصش رو بدونم‌ ک اصلا تاثیر داره!!!! ببخشید نیاسینامید جای جوش قدیمی رو میبره؟؟؟ چند ...

نیاسینامید بیشتر کارش رو کنترل چربی ، کوچیک کردن منافذباز و جلوگیری از جوشه و همچنین جای جوش

من میخواستم ترمیم کننده بگیرم ، مشاور فروشش بهم گفت اگه جای جوش تیره نشده باشه و کمتر از ۶ماه هم باشه عمرش ، با ترمیم کنده جاش از بین میره ، بین محصولاتی هم که سفارش دادی ترمیم کننده بود 

نیاسینامید بیشتر کارش رو کنترل چربی ، کوچیک کردن منافذباز و جلوگیری از جوشه و همچنین جای جوش من میخ ...

ن ترمیم کننده نگرفتم.... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نیاسینامید بیشتر کارش رو کنترل چربی ، کوچیک کردن منافذباز و جلوگیری از جوشه و همچنین جای جوش من میخ ...

صورتم نزدیک پریودی جوش میزنه .... اونام قرمز میمونن... رو مخمه..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صورتم نزدیک پریودی جوش میزنه .... اونام قرمز میمونن... رو مخمه..

خب گلم اونا به خاطر پایین بالا شدن سطح هورموناته، فقط ببین چقدر نوسان داریم ما 👇 

چرا اسنس رووکتین.... اطلاعاتم کمه 😁😁😁مگه اسنس ترمیم کننده است؟؟؟؟

اشکال نداره بابا 😁

بله عزیزم ، یکی از خواص اسنس ها ( خصوصاً اسنس های کره ای) خاصیت ترمیم کنندگی و تقویت سد دفاعی پوسته 

احتمالاً شما اسنس رو به خاطر خاصیت های دیگش گرفتید ولی این خاصیتم داره

اشکال نداره بابا 😁 بله عزیزم ، یکی از خواص اسنس ها ( خصوصاً اسنس های کره ای) خاصیت ترمیم کنندگی و ...

چ خوب ممنون از راهنماییت عزیزم❤❤🌺🌺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشکال نداره بابا 😁 بله عزیزم ، یکی از خواص اسنس ها ( خصوصاً اسنس های کره ای) خاصیت ترمیم کنندگی و ...

سلام...

خوبی عزیزم....ببخشید میشه یه سوال درباره مرطوب کننده امبرلیوس بپرسم؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40