2777
2789

لطفا حتما بداش دعا کنید. بختش باز بشه به حق علی.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله با یه آدم خوب و پاک ازدواج کنه.

انشاءالله بخت خواهر منم باز بشه و یه آدم خوب و چشم پاک ازدواج کنه به حق همین شبهای عزیز. 

من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم که تو خلق شده ای برای من تا زیباترین زندگی را برایم بسازی. دوستت دارم
انشاءالله با یه آدم خوب و پاک ازدواج کنه. انشاءالله بخت خواهر منم باز بشه و یه آدم خوب و چشم پاک از ...

برای حاجت شما صلوات فرستادم دوست عزیز

لطفا از ته دلتون برای حاجت منم دعا کنین

سپاس گزارم

🙇❤🙇❤🙇❤🙇❤🙇

«یا حیُ یا قیوم»
برای حاجت شما صلوات فرستادم دوست عزیز لطفا از ته دلتون برای حاجت منم دعا کنین سپاس گزارم 🙇❤🙇❤🙇 ...

الهی حاجت روا بشی عزیزم

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
چند سالشه؟ اگه خيلي سنش زياد داره ميشه و نگرانين از واسطه ها كمك بگيرين من خيليا رو ديدن توسط   ...

واسطه از کجا ؟ 

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
برای حاجت شما صلوات فرستادم دوست عزیز لطفا از ته دلتون برای حاجت منم دعا کنین سپاس گزارم 🙇❤🙇❤🙇 ...

امیدوارم خدا به حق همین شبهای عزیز حاجت شکا رو هم بده.

من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم که تو خلق شده ای برای من تا زیباترین زندگی را برایم بسازی. دوستت دارم