2777
2789
عنوان

شماهم وقتی زندگی خوب دیگران رو می‌بینید از زندگی ناامید میشید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 81 پست
نه هیچوقت چون به توانایی‌های خودم ایمان دارم میدونم زمانش که برسه به اونچه میخوام میرسم و اینکه میدو ...

دقیقا منم به توانایی خودم و همسرم خیلی باور دارم 

اگر بدونید من و همسرم از کجا به کجا رسیدیم باورتون نمیشه البته هنوزم چیز خاصی نداریم ولی همینم که داریم در برابر آنچه بودیم خیلیه 

ولی بچه ها از صمیم قلبم میگم هیچی از سلامتی مهمتر نیست 

اگر تن خودتونو عزیزانتون سلامتی فقط شاکر خدا  باشید 

خدایا شکرت واسه همه چیز 
چرا باید از ب اوج رسیدن کسی ناراحت شم یا حالمو بد کنه؟😐 قعلا تلاش کرده ک ب دستت اورده

ناراحتی از حسودی نیست گاهی 

از اینکه خودمون نداریم هست 

و اینم نیست که هرکی تلاش بیشتر کنه بیشتر داره 

بعضیا شانس بهشون رو میکنه بعضیا ارث میرسه بعضیا سرمایه اشون تو جای درست رشد میکنه در مقابل بعضیا که بیشتر تلاش میکنن و هی بد بیاری میارن 

واقعا خودم از اون گروه دومم .از همه اطرافیان بیشتر تلاش کردم اما چون حمایت نداریم به جای نمیرسیم 

دیگران پول پدر دارن راحت میرسن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این عادی هرکی رو دیدم اکثرییت دیدگاه  شمارو داشتن بادیدن قروت زیاد بقیه کم خودشون دیگ به چشمشون نمیاد خودشونو حرص می دن ولی خودم خداروشکر اونجور نیستم می گم باحرص خوردنم جز پیرشدن تاثیر دیگ ک تو زندگیم نمی زاره سعیمو می کنم ولی به داشته امم قانع  میشم  چون ارامش بزرگتر ین ثروت

اره حتما اونم میده😏

چرا که نه

بعد اینکه خدا نمیاد همینجوری بده که باید یه تلاشی بکنین اونی که این همه ثروت داره واسش تلاش کرده

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من به دوستی دارم شوهرش طلافروشه البته دوتا از دوستام زن طلافروش شدن یکیش یه شغل عالی داره اون یکی خو ...

خیلی سخته که خانواده ات اینجوری باشن پولدار باشن اون موقع دیگه نمیتونی کات کنی باهاشون مجبوری بخندی اما تلخ دوست میشه کات کرد

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
یه زمانایی اره .از حسادت نبود از غبطه خوردن بود  حتی مامانمم خونه میخرید چون من نداشتم حالم بد ...

منم از همه جی بریدم واقعا دیگه خونه فامیل نمیرم، زنگم نمی زنم، تو شبکه های اجتماعی هم دیگه دنبال نمی کنم، خستم از اینهمه خوشبختی اونا 😅

چرا که نه بعد اینکه خدا نمیاد همینجوری بده که باید یه تلاشی بکنین اونی که این همه ثروت داره واسش تل ...

بخدا از ما با ایمانتر نبوده ازما بیشتر کسی تلاش نکرده 

من به دوستی دارم شوهرش طلافروشه البته دوتا از دوستام زن طلافروش شدن یکیش یه شغل عالی داره اون یکی خو ...

گاهی نباید خیلی رفت و امد کرد که حسرت نخورد 

چون خاه ناخواه ادم دلش میخواد 

اسمشم غبطه خوردنه 

اگر هی رفت و امد کنی و زندگیاشونو ببینی سرخورده میشی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

چرا باید از ب اوج رسیدن کسی ناراحت شم یا حالمو بد کنه؟😐 قطعا تلاش کرده ک ب دستت اورده جای حسرت کش ...

آخه توی یه بازه ی زمانی کم چطور از این رو به اون رو می شه زندگیشون گاهی فکر می کنم مالشون حلال نبوده 😐

دقیقا منم به توانایی خودم و همسرم خیلی باور دارم  اگر بدونید من و همسرم از کجا به کجا رسیدیم ب ...

مگه اونایی که پولدارن سرطان دارن بخدا از ما سالمترن 

خیلی سخته که خانواده ات اینجوری باشن پولدار باشن اون موقع دیگه نمیتونی کات کنی باهاشون مجبوری بخندی ...

چرا کات کنم چون پولدارن ؟چه ربطی داره هرکس در یه جایگاهه انفاقن من میگم با بالاتر از خودم بگردم چهار تا چیز یاد بگیرم 

منم از همه جی بریدم واقعا دیگه خونه فامیل نمیرم، زنگم نمی زنم، تو شبکه های اجتماعی هم دیگه دنبال نمی ...

امیدوا م با پول درست همه ثروتمند بشن چون خیلی جاها دیدم با خوردن حق دیگران به ثروت رسیدن یا با نرخهای نجومی روی خدمات و کالاها که از نظر من نوعی دزدی هست و بهش میگم‌دزدی مدرن و این ثروتا برای من پشیزی ارزش نداره چون از نظر من پولش کثیفه