2777
2789
عنوان

شماهم وقتی زندگی خوب دیگران رو می‌بینید از زندگی ناامید میشید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 81 پست
چرا کات کنم چون پولدارن ؟چه ربطی داره هرکس در یه جایگاهه انفاقن من میگم با بالاتر از خودم بگردم چهار ...

ن منظورم نفهمیدی میگم اگه حالت خراب بشه میشه با دوست کات کرد اما اینایی که دور برمن همه پولدارن با حمایت پدر شوهرم به جایگاه رسیدن فقط مال ما خار داشت نمیتونم کات کنم حداقل نبینمشون

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
چرا که نه بعد اینکه خدا نمیاد همینجوری بده که باید یه تلاشی بکنین اونی که این همه ثروت داره واسش تل ...

کسایی که خیلی تلاش کردن و نرسیدن بخاطر شرایط بد جانعه چی؟

همزمان اطرافیانشون چون اهل حروم خورین هی هر روز بهتر میشن 

من به این نتیجه رسیدم از راه درست ادم بخواد پولدار بشه هیچ وقت نمیشه 

من دهسال پیش ازدواج کردم خالم همسن من و بامن ازدواج کرد .شوهرش همون موقع تو بانک استخدام شد .پایه حقوق شوهرمن و اون مثل همه .اونا الان بعد ده سال ماشین شاسی بلند و 3خونه دارن .من هنوز اولیشم نتونستیم بخریم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا، ماکه انقد حرکت کردیم و دوییدیم برکتی جز خستگی ندیدیم، کی می خوایم برسیم معلوم نیست

بخدا من دیگه کم آوردم کم به معنای واقعی تلاش ها بیهوده

دو تا چیز مهم هم بهتون بگم 

اول اینکه تا شاکر نباشی بالاتر نمیری! یعنی باید از همینی که الان هستی راضی باشی تسلیم باشی! 

دوم اینکه باید حسن ظن به خدا داشته باشی! خدا در گمان بنده هست! یعنی خدا همون کاری رو می کنه که تو ازش گمان میبری! 

پس خیلی باید مراقب باشید! 

خدایا شکرت واسه همه چیز 
ناراحتی از حسودی نیست گاهی  از اینکه خودمون نداریم هست  و اینم نیست که هرکی تلاش بیشتر ک ...

خوب این دلیل نمیشه از خوشحالی دیگران ناراحت شیم

فک کن تو اوج خوشحالی خودتت یکی ناراحت باشه ک تو حالت خوبه بهت بر نمیخوره؟

واقعا خیلی بده حالا یا شانس یا ارث یا هر چی حاله خوبه دیگران نباید باعث ناراحتی ما باشه

منم از گروه دومم ولی نمیدونم چرا نمیتونم مثل شما فکر کنم

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
اونا هیچ سعی و تلاشی نکردن ولی شده شانس داشتن ما که همش سر کار هست شوهرمون اونا نصف روز بیشتر از ما ...

کامل موافق نیستم نمیگم شانس چیزالکیه خیلی جاهاشانس روقبول دارم مثلا قرعه کشی وشانس همسایه خوب و... ولی حداقل برای من که اطرافیانم همه پولدارن ولی زیاد کارهم نکردن ولی درعوض همسرمن بازور وبازو کارکرده ولی اونا بامغزشون کارکردن وسرمایه هاشون رو چند برابر کردن .

ن منظورم نفهمیدی میگم اگه حالت خراب بشه میشه با دوست کات کرد اما اینایی که دور برمن همه پولدارن با ح ...

منم پدرشوهرم به همه بچه هاش خونه دادو زمین کلی کمک کرد بما هیچی تازه خرجشونم انداخت گردنمون هشت ساله مستاجرم همه جا بچه کوچک خانواده از همه بیشتر بهش میذن مال ما برعکسه اینم پیشونی ماس دیگه ده سالع مستاجرم خدامیدونه کی برم خونه خودم خونه خودشونو دادن بما اونم بعد مرگشون 

خوب این دلیل نمیشه از خوشحالی دیگران ناراحت شیم فک کن تو اوج خوشحالی خودتت یکی ناراحت باشه ک تو حال ...

ما نمیگیم برای اینکه اونا دارن ناراحتیم از این ناراحتیم خدای ما و اونا یکی تلاش ما از اونا بیشتره مال اونا بیشتر بشه حسد نیس میگیم به ما هم بده چرا باید تو منجلاب فقر گرفتار بشیم چرا بدهی رو بدهی بیاد در حالی که تلاش ما چندین برابر اکنا بوده

خوب این دلیل نمیشه از خوشحالی دیگران ناراحت شیم فک کن تو اوج خوشحالی خودتت یکی ناراحت باشه ک تو حال ...

از خوشحالی دیگران ناراحت نیستیم از نداشتن خودمون ناراحت میشیم .

مثل کسی که بچه نداره و سالهاست خدا بهش نمیده .وقتی جایی بچه میبینه ناگهان دلش یهویی میگیره میگه خدا پس من چی کی به من میدی منتظرم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم پدرشوهرم به همه بچه هاش خونه دادو زمین کلی کمک کرد بما هیچی تازه خرجشونم انداخت گردنمون هشت ساله ...

دیدی چقدر میسوزه آدم پدر شوهر من خیلی پولداره بعد کلی هم کارخونه اینا داره شوهر من میره کارخونه بهش پول کارگری میده سوخت داره این تلاش کرده همش اما دریغ از یه کوچلو حمایت برای خونه حلقمم فروختم خواهر دلم خونه

کامل موافق نیستم نمیگم شانس چیزالکیه خیلی جاهاشانس روقبول دارم مثلا قرعه کشی وشانس همسایه خوب و... و ...

اره سوخت داره همه اطرافیانم با پول پدر شوهرم رسیدن به یه جایی به ما نداد

کسایی که خیلی تلاش کردن و نرسیدن بخاطر شرایط بد جانعه چی؟ همزمان اطرافیانشون چون اهل حروم خورین هی ...

دقیقا دو نفر با حقوق یکسان، چطوری یکیشون شاسی بلند داره از کجا میاره خدا میدونه

آخه توی یه بازه ی زمانی کم چطور از این رو به اون رو می شه زندگیشون گاهی فکر می کنم مالشون حلال نبوده ...

من یکیو میشناسم گارگر ساختمانی بود کناره کارش درسشو خوند از دانشگاه خوب در اومد الان بهترین معمار داخلیه شهره زندگیش کلا عوض شده خوب الان این باید منو ناراحت کنه؟

تلاش کرده ب دستت اورده

اینم بگم بعضیام بر خلاف تلاشی ک میکنن ب اون نتیجه مطلوب نمیرسن مثل من ک خوب شاید تلاششون کافی نبوده:)

ولی چقد طرز تفکرمون متفاوته...😶

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍