2777
2789
عنوان

خیلی دیر ب دیر ج میده

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اکسش دقیقا چیشه من نمیدونم؟😂

هیچیش نی، موقعی ک ما آشنا شدیم اینا تازع رابطشون تموم شده بود دختره شمارم پیدا کرده بود پیامم دادع بود عوضی خیلی سیاست داشت کلی حرف ازم کشید و رفت شات گرفت فرستاد برا عشقم اونم عصبی شد خیبییییییییی بد پشتش حرف زدم چون باهم قهر بودیم عصبی بودم عشقمم گفت اصلا اون چ ارزشی داشت تو با اون دهن ب دهن شدی حالا ک ایجوره برو حوصلتو ندارم🥲

خر شدم اصلا کارم زشت بود خیلی 🥲همش میگه منو فروختی ب ی ولگرد، 

اگه آدم خوبیه رلت رابطه آت رو درست کن باهاش بمون اگه اکسش دوباره باهات حرف زد بگو فلانی(دوست پسرت)تا فهمید  عذر خواهی کردم زودی منو بخشید نزار بفهمه رابطه اتون بهم خورده کات کردیم و اینا ک.ونش رو بسوزون

هیچیش نی، موقعی ک ما آشنا شدیم اینا تازع رابطشون تموم شده بود دختره شمارم پیدا کرده بود پیامم دادع ب ...

واقعا راستم گفته چرا با اون دهن ب دهن شدی و بد غیبت بچه مردمو کردی ب هر حال جوگیر نمیشدی چون حتما باز میری پیام میدی کمی صبوری کن رابطه از این رفتارا داره اگه تحمل نکنی ک هیچی اگع تحمل بکنی حل میشه

اگه آدم خوبیه رلت رابطه آت رو درست کن باهاش بمون اگه اکسش دوباره باهات حرف زد بگو فلانی(دوست پسرت)تا ...

عشقم مجبورم کرد دختره رو بلاک کنم و خطمو عوض کنم اگ پیامی دوبارع با دختره رد و بدل کنم میکشه منو😂

خب تلاش کردم ک درستش کنم رابطمونو اما خیلی سرده اولش گفت دلم نمیخاد ی کلمه هم جوابتو بدم یا بات حرف بزنم، ولی بعدش جواب میداد اما خیلیی دیر و خیلیییی سرد بعید میدونم درست بشه🥲الانم خدافظی کردم عصبی شدم

واقعا راستم گفته چرا با اون دهن ب دهن شدی و بد غیبت بچه مردمو کردی ب هر حال جوگیر نمیشدی چون حتما با ...

خیلی تحقیر میشم وقتی جوابم نمیده اعصابم خورد شد خب چقد معذرت خواهی کنم🥲

عشقم مجبورم کرد دختره رو بلاک کنم و خطمو عوض کنم اگ پیامی دوبارع با دختره رد و بدل کنم میکشه منو😂 ...

حالا ک خداحافظی کردی یکم صبر کن اگه برگشت هیچی معلومه دوست داره اگه برنگشت بازم هیچی واقعا دیگه این رابطه درست نمیشه 

البته بعد از دو ماه کات معلومه اوایل سرده همه چی خیلی نباید شوق نشون بدی