2777
2789
عنوان

خانمایی که تازه سزارین کردید چند تا سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 2762 بازدید | 183 پست

من بیحسی بودم

ایست قلبی کردم😁😂🤣🤣🤣🤣

اماربطی به ترس نداشت

چون هم گفتن درازبکش۲دقیقه نشدبچه روبهم نشون دادن

مشکل ازآب زیاددوربچه بودکه ایست قلبی کردم

زودهم الحمدالله برگشته بودم

فقط یادمه به مراقب تنفسم گفتم دیگه نفس ن.....

بعدبرام اکسیژن گذاشتن و....خوب شدم

ولی دکترصبح به خواهرم گفت خواهرت قلبش وایستاده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بعد عمل خودم‌میتونم به خودم شیاف بزارم خجالت میکشم همراهم برام بزاره  برا دفعه اول که میخام بل ...

بنده خدا بعد عمل نمیتونی هیچ کاری کنی 

باید شیاف بذارن واست

زیر پات پد پهن کردن روش پوشک میذارن واست 

باید چند ساعت ی بار عوض بشه 

بعد آخر شب خواستی راه بری پوشک میذارن واست 

بعد دوباره رو پد میخوابی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیحسی بودم ایست قلبی کردم😁😂🤣🤣🤣🤣 اماربطی به ترس نداشت چون هم گفتن درازبکش۲دقیقه نشدبچه ...

وای منم مطمنم زیر عمل ایست قلبی میکنم من فوبیا امپول دارم دیگه چه برسه سزارین عمل به این سختی

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
بنده خدا بعد عمل نمیتونی هیچ کاری کنی  باید شیاف بذارن واست زیر پات پد پهن کردن روش پوشک میذا ...

جدی   تین سخت ین قسمت میشه که برام حاضر نیستم اینکار رو کسی برام انجام بده

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

من بیهوشی بودم خوبه فقط شکم فشار دادن خب درد داشتم چند بااار و خیلیییی محکم فشار دادن. 

شیاف یسره پرستار میزاشت

فردای عمل گفت پاشو راه برو ک رفتم دستشویی پوشک نذاشته بودن واسم از اون یه بار مصرفای بزرگ که زیر پهن میکنن گذاشته بودن ک پرررررر از خون بود بعدش دیگه خونریزی عادی شد رفتم تو سرویس از زیر بخیه با دوش شستم اما خم نمیتونستم بشم درد داشتم بعدم پرستار اومد باز نوار و اینا داد کمک کرد شلوار پوشیدم اومدم رو تخت بعدم ک دیگه پا میشد گفت تو اتاق راه برو شبم اومدم خونه رفتم دوش گرفتم 

دردش هم دوروزه دیگ کم کم میری رو به بهبود 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
بعد عمل خودم‌میتونم به خودم شیاف بزارم خجالت میکشم همراهم برام بزاره  برا دفعه اول که میخام بل ...

خودت نمیتونی شیاف بزاری.من بیمارستان خصوصی بودم و پرستارا میومدن میرسیدن.مادرمم همرام بود.باراول ک میخای پاشی وحشتناک.وحشتناک.باید ریزریزقدم برداری....یادش بخیر ۵ سال پیش

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود