ببین من شیش سال پیش سزارین کردم چون خیلی از زایمان طبیعی میترسیدم.منم بی حسی نخاعی بود اصلا درد نداشت فقط خوف اتاق عمل گرفتم و چندتا مردم بودن افتادم گریه از خجالت.و اینکه با شیاف دیکلوفناک دردش قابل تحمله در کل من هنوزم خیلی از سزارینم راضیم و اصلا حاضر به زایمان طبیعی نبستم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد عمل خودممیتونم به خودم شیاف بزارم خجالت میکشم همراهم برام بزاره برا دفعه اول که میخام بل ...
خونریزی رو ادما باهم فرق میکنن . مثلا من کلا لباس زیرم کثیف نشد اصلا تو مدت بعد سزارین. تمیزبودم. شیافم توخونه میشه بذاری خودت. تو بیمارستان پمپ درد استفاده کردم ک دیگه شیاف نزدن. اولین بارش خودشون یدونه گذاشتن
منم خیلی میترسیدم بی حسی بودم حین عمل فشارم رفت بالا یه چیزی زدن بیهوش شدم. بعد عمل اصلا نمیتونستم برا خودم شیاف بذارم همراهم نذاشت کمک بهیارا این کارو میکردن و خودش برام پد گذاشته بود و تعویض میکرد تا وقتی روی تخت بودم بعدم خودش از تخت منو آورد پایین شاید یه ربع طول کشید برسم در دسشویی که نگهش داشته بود😶 اونجا هم کمک کرد اون سرجی فیکس یه بار مصرف و پد بذارم
وای منم مطمنم زیر عمل ایست قلبی میکنم من فوبیا امپول دارم دیگه چه برسه سزارین عمل به این سختی
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
توکل بخداکن
نه من مشکل جسمی داشتم
ربطی به سزنداشت
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣