2777
2789
عنوان

وام بدون ضامن می‌خواید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هیچ ضامنی نیاز نداره فقط اعتبارسنجی میکنند ببینند شما بدهی بانکی دارید تو نظام بانکی ایران یا ن

من نصب کردم ولی متوجه نشدم چطوریه

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
متوجه شدم من بانک آینده را نصب کردم ولی نتوستم وام بکیرم

وام بلوباک رو میگی فک کنم.

اون باید سه ماه تو کارتت سه میلیون پول بخابونی تا بعد سه ماه بهت ده میلیون وام بده 

این فرق می‌کنه 

همین که کارت ب دستت برسه میتونی وام یک تومنیشو بگیری و بعدش ده روز ک گذشت یک تومنی رو پس بدی دوتومنی رو بگیری و یا این ک هر وام ک گرفتی رو چهارماهه پرداخت کنی

تو کارت باید موجودی باشه بتونم وام بردارم

اره وام یک میلیونیش اینجوریه 

باید یک تومان باشه تو کارتت تا یک‌تومن هم وام پشتوانه بهت بده 

بعد میتونی از طریق آپ دوتومن برداشت کنی از کارتت که یک تومنش وامه یک تومان دیگش همون پول خودت.

من از هجده بهمن شرو کردم وام گرفتن رو ۲۸بهمن وام یک تومنی رو تسویه کردم رفتم دوتومنی بعد ۸ اسفند رفتم سه تومنی بعد ۱۸ اسفند رفتم چهارتومنی بعد ۲۸ اسفند رفتم پنج تومنی بعد ۹ فروردین رفتم هفت تومنی و ۱۹فروردین  وام ۱۰تومنی رو گرفتم 

۲۹ فروردین هم وام پونزده تومنی رو گرفتم 

وام پونزده تومنی رو دیگه نمیخام مثل وام‌های قبلی ده روزه پرداخت کنم برم وام بعدی.. میخام همینو در شش ماه پرداخت کنم قسطاشو

کد ملی مینویسه تکراری هست

بذار بعداً امتحان کن . یا شایدم قبلاً ثبت‌نام کردی تو ویپاد . نمی‌دونم واس من ک اینجوری نکرد . شماره موبایل ک‌میدی هم باید مال خودت باشه مثل کارت ملیت