2777
2789
عنوان

| مشکلت رو بهم بگو ذکرِت رو بهت بدم🌱 |

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 184 پست

برگشت معشوق. . .

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکر قبولی تو کنکور رو آماده کن دارم آیت الکرسی رو میخونم 

تو بخون منم خوندم برو تو صفحه های قبل ببین گفته

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!

براتون دعا کردم.مشکل بد اخلاقی همسرم  و قبولی از استخدامی

زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست، امتحان ریشه هاست ، ریشه هم هرگز اسیر باد نیست ، زندگی چون پیچک است انتهایش میرسد پیش خدا.

تاقبل ماه محرم امسالی بریم توخونه خودمون

پول مون برکت داشته باشه

پول داربشیم طوری که تاسال اینده همه متحیروتعجب کنن 

قندخون وچربی خون شوهرم بیادپایین حال ش خوب شه

ایه الکرسی میخونم ب نیت حاجت روایی سریع تون**

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

خونه ماشین پول حلال و زیاد

با اجازه استارتر

مالتو (هر مقدار کم و زیادی )که داشته باشی باامام حسین ع (در راهش)شریک شو

۲ذکر اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان علیه السلام برا رزق عالیه

بدا خونه و این چیزا ک امتحانش نکردم ولی زیاد بگو خیلی تاثیر داره

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

سلام عزیزم ایشالا حاجت روا بشی من برات دوتا خونوم آیت الکرسی 

شوهرم خیانت کرده فقط به خاطر بچه هام موندم دوست دارم یه زندگی روال داشته باشن هم اینکه خیلی به حرف خانوادشه فک میکنم کلن زندگیم طلسم شده 

دخترم و پسرم دنیام