2777
2789

تنها بودم خواستم دوربرگردون دور بزنم یهو ی ماشین پیچی د جلوم زدم بهش .

پسره دومتررر قد داشت پیاده شد من گریه میکردم اون داد میزد من میگفتم باشه چیکار کنم شما بگو

فقط یلحظه ی پسر بچه اومد گفت زنگ بزن پلیس خانم نمیخواد بترسی.زنگ زدیم پلیس پسره ادرس داد یهو غیب شد.

هنوز گیجم ک بچه کجا رفت یهو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگفتی اون مواد مغذی ک خرج لنگات کردی خرج عقلت میکردی چته قلاده پاره کردی مگه الان پلیس میاد😬

عجیب نبود شما هول شدی متوجه نشدی اون اقاهه رفت دنبال کار بدبختیش 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خاک تو سر تیر برقش

چرا؟؟؟؟

بعد گفت خانم زنگ زدی پلیس من مدارک ندارم پولمو بده برم .

گفتم بزار بیاد پدرمم الان میرسه.هر چقدر خسارت باشه به روی چشم.

بعد چهل دقیقه پلیس اومد اومد ماشینارو نگاه کرد گفت اقا مقصر صد درصدی

میگفتی اون مواد مغذی ک خرج لنگات کردی خرج عقلت میکردی چته قلاده پاره کردی مگه الان پلیس میاد😬 عجیب ...

ی پسر بچه بود.

داشتم سکتع میکردم.

اون داد میزد من ماشینمو نگاه میکردم اشک میریختم

میگفتی اون مواد مغذی ک خرج لنگات کردی خرج عقلت میکردی چته قلاده پاره کردی مگه الان پلیس میاد😬 عجیب ...

امضاتو پاک کردی من دوس داشتم😢 همونکه نوشته بود نی نی یار خواستی تعلیقم کنی به پروفایل مظلومم نگاه کن😢😢😢😢😢

فرشته‌ عذاب ____ ‌پسر بد
خب دیگگگگگگگگه  اون مقصر بوده خواسته فرار کنه

بعد ک پلیس اومد ب من میگفت خانم بخدا تو کوبیدی .

گفتم اقا من اولش گفتم بزار پلیس بیاد خسارت دیدم .

ولی قانون گفت تو مقصری

ی پسر بچه بود. داشتم سکتع میکردم. اون داد میزد من ماشینمو نگاه میکردم اشک میریختم

عزیزم میدونم چقد ترسیدی🥺

خدا خیر بده عقل بچه رو ببین بعد بابا لنگ درازو

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

امضاتو پاک کردی من دوس داشتم😢 همونکه نوشته بود نی نی یار خواستی تعلیقم کنی به پروفایل مظلومم ...

😂اره خواستم لینک ناشناس و پاک کنم بهو همش رفت😬بعدسم تو پروسه سختی از زندگیم بودم که کلا بی خیال همه چی شدم

عزیزم میدونم چقد ترسیدی🥺 خدا خیر بده عقل بچه رو ببین بعد بابا لنگ درازو

اره .

همش میگم کاش وایمیستاد .

دلمم سوختا بابا لنگ دراز وقتی مقصر شد پول داد .

میگفت تو ب پلیس دروغ گفتی .

ولی خداشاهده پلیس اصلا نذاشت حرف بزنم .

فقط گفت کی پشت فرمون بود .

مدارکتو ببینم بعد گفت اقا مقصره