2777
2789

بله و باید درمان بشه

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر نشد باردار نمیشی ؟

ببین دلیل قطعیش نیست که!

تاثیر زیادی داره توی باردار نشدن

خب فکر کن اصلا باردارم شدی وقتی عفونت داری نمیتونی توی بارداری قرص بخوری یا پماد استفاده کنی و هم خودت اذیت میشی هم باعث اذیت جنین و سقط و چیزای دیگه اس !

عفونت شوخی بردار نیست که!رحم از بین میره طولانی مدت و باعث مشکلات بزرگتر میشه باید درمان بشه

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

ببین دلیل قطعیش نیست که! تاثیر زیادی داره توی باردار نشدن خب فکر کن اصلا باردارم شدی وقتی عفونت دا ...

خسته شدم از بس درمان کردم بازم برمیکرده 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

خسته شدم از بس درمان کردم بازم برمیکرده 

دکتر مناسب و متخصص برو

شما میگی شدیده پس حتما دچار مشکل میشی! 

یا دکترت متخصص نیست

یا داروهات باید عوض بشن چون بدنت ایمن شده

یا رعایت نمیکنی یه سری چیزارو برمیگرده

علتو پیداکنی رفع میشه

شایدم همسرتون خب بهداشتی یا بدنی عفونت دارن منتقل میشه

هرچی باشه قابل حل شدنه اخه 

دکتر مناسب و متخصص برو شما میگی شدیده پس حتما دچار مشکل میشی!  یا دکترت متخصص نیست یا داروها ...

اره واقعا دکتر درست باید بزم خوومم دیگ خسته شدم 

مرسی عزیزم 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘