__nasrin مدیر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 778 عنوان خانومایی ک ماشین ظرفشویی دارن وسیله کاربردی هست؟ | مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 57 پست ی مقدار پول دارم میخواستم یا طلا بخرم یا ماشین ظرفشویی،اونایی ک دارن خداییش بگین وسیله بدرد بخوری هس یا نه؟دائم ازش استفاده میکنین یا فقط مهمونی ب مهمونی؟چون شنیدم اگه مرتب ازش استفاده نکنی خراب میشه... 1403/02/06 | 17:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobinora عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 2050 عزیزم ی سوال دگ چ ظرفایی رو نمیتونی بذاری تو ماشین؟مثلا پلاستیکی یا روحی و تفلون نمیذاری؟ظرفاتو خراب ... پلاستیک نزاری بهتره ولی در کل میشه گذاشت قابلمه گرانيت و تفلون هم نباید بزاری 🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما میشود.🌺
78hana78 عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2724 دوکشو ها بهترن که. من ۳کشو دارم،یک کشو رو دراوردم. ... برداشتی که بیشتر جا داشته باشه. تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13798 پلاستیک نزاری بهتره ولی در کل میشه گذاشت قابلمه گرانيت و تفلون هم نباید بزاری من گذاشتم هیچیشون نشدچدن گازامم میذارم 😂 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
mobinora عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 2050 دوکشو ها بهترن که. من ۳کشو دارم،یک کشو رو دراوردم. ... چرا کشو بالا برای کفگیر ملاقه و قاشقاس دیگه خیلی کار امده 🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما میشود.🌺
zambi123456789 عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 5169 عزیزم ی سوال دگ چ ظرفایی رو نمیتونی بذاری تو ماشین؟مثلا پلاستیکی یا روحی و تفلون نمیذاری؟ظرفاتو خراب ... من همه چی میزارم.شوینده مهمه. شوینده قوی ممکنه ظروف گلداری که مخصوص ماشین ظرفشویی نیستن،کمرنگ کنه. ظروف مهمانت رو مخصوص ظرفشویی بخر. زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
78hana78 عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2724 لپه و پیاز داغ رو با دستمال و قاشق خارج میکنم. چربی ها و چند دونه برنج رو ... مال ما پاکشوما هست.شوینده هارو ایرانی میگیرم.روزی یکبار روشن میکنم یک ساعت و نیم.کثیف که هست خوب تمیز نمیشه.بنظرت مشکل از ماشینه یا شوینده ها یا مدت زمانش؟ تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
باغ_انگور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5013 من خونه خواهرشوهرم دیدم قشنگ همون زمانی را که میشه ظرف ها راشست ،ظرفا را پاک میکنن میزارن توماشینمن پولم داشتم بخرم ولی از نظر من کاربردی نیست مخصوصا اگر مستاجری،طلا بهتره حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
78hana78 عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2724 پلاستیک نزاری بهتره ولی در کل میشه گذاشت قابلمه گرانيت و تفلون هم نباید بزاری از لحاظ سلامتی ضرر داره تفلون بذاریم یا ماشین خراب میشه؟ تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
zambi123456789 عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 5169 چرا کشو بالا برای کفگیر ملاقه و قاشقاس دیگه خیلی کار امده نه گلم حتی نصاب هم گفن دربیار،من زودتر دراورده بودم قبل از اینکه بگه... بالای طبقه سوم پر از جرم میشه،چیدمان قاشق ها طول میکشه و...بجاش یه جاقاشقی ۶خونه پلاستیکی خریدم میزارم کف طبقه اول. عالی تر میشوره، زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13798 مال ما پاکشوما هست. شوینده هارو ایرانی میگیرم. روزی یکبار روشن میکنم یک ساعت و نیم. کثیف که هست خ ... ظرفایی ک خیلی چرب و کثیف تایم اقتصادی بذار تمیز میشورهاونایی ک کمتر کثیفه و چرب نیست تایم ۱ساعت و نیم بذار تمیز میشه 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
mobinora عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 2050 مال ما پاکشوما هست. شوینده هارو ایرانی میگیرم. روزی یکبار روشن میکنم یک ساعت و نیم. کثیف که هست خ ... هم شوینده هم زمانش ظرف اگه کثیفه باید ۳ ساعت باشه شوینده خوب هم فقط فینیش حتی خود فروشنده ها هم میگن 🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما میشود.🌺
__nasrin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 778 من پلاستیک میذارم روحی کلا استفاده ندارم گرانیت قابلمه و ماهیتابه ام گذاشتم ب هیچ عنوان چیزیشون ن ... مرسی عزیزم❤
mobinora عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 2050 از لحاظ سلامتی ضرر داره تفلون بذاریم یا ماشین خراب میشه؟ به ظروف آسیب میرسه چون با حرارت خیلی زیاد شسته میشه 🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما میشود.🌺
zambi123456789 عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 5169 مال ما پاکشوما هست. شوینده هارو ایرانی میگیرم. روزی یکبار روشن میکنم یک ساعت و نیم. کثیف که هست خ ... منم شویندم ایرانیه.۱ساعته میزارم و چررررب و کثیف. هایسنس هست.برقشون میندازه. چیدمانت مشکل داره قطعا. زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
78hana78 عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2724 هم شوینده هم زمانش ظرف اگه کثیفه باید ۳ ساعت باشه شوینده خوب هم فقط فینیش حتی خود فروشنده ها هم میگن کلا ماشینم که نداشتم عادت دارم بعد از استفاده از ظرف آب میگیرم میذارم کنار ظرف رو.اینجوری مشکلی پیش نمیاد برای ماشین به مرور؟ تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍