سلام.من داخل جانبو کار میکنم یه شهر کوچیک ازاستان تبریز. همیشه یه مسیر ۱۵ دقیقه رو پیاده میرمسرکار برمیگردم یه ساعت مشخص از در یه بوتیکی رد میشم میدیدم فروشنده سر همون ساعت که من رد میشم وایساده در مغازه اش و نگاخ میکنه دوسه بار این حرکت رو ازش دیدم تو ذهنم فک کردم کارش عمدیع و عمدا میاد این موقع بیرون .ولی باز پیش خودم فک کردم اشتباه میکنم. تا اینکه امروز که داشتم رد میشدم اومد از مغازه بیرون وگفت سلام خوبی.من فک کردم ایرپاد تو گوشش هست اهمیت ندادم و راهمو رفتم البته نگاهش کردم سرسری بعد یکم رفتم پایین تر سرمو برگردوندم دیدم بهم اشاره کرد با سر که با تو بودم ولی من باز برگشتم به راه خودم ادامه دادم اومدم خونه.مغازه داره خیلی سال هست که اونجا هستش تو اون خیابون و من حدود ۱ ساله این مسیر رو میرم نکنه از من خوشش اومده؟وگرنه چه دلیلی داره😆
اگه قصد ازدواج داری و فکر میکنی طرف کیس خوبیه برای ازدواج سر سنگین رفتار کن بیشتر شیفتت بشه اهمیت به تیکه هاش نده سرتو بنداز پایین به راهت ادامه بده
البته این نظر منه امیدوارم ناراحت نشی
خوشگلا میشه لطفا برای سلامتی مادر پدرم صلوات بفرستین ☺️ به نیت خوشبختیم و آرامش دل و زندگیم در کنار خانواده پنج نفرم چی میفرستی 🤩خدایا شکرت بهترینا همیشه مال منه 😍من آدمیم که از خوشحالیه بقیه خوشحال میشم حتی اون آدمی که باعث ناراحتیم شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.