2777
2789
عنوان

دخترم بشدت بداخلاقه

630 بازدید | 57 پست

دیگه کم آوردم 

۵سالشه

کی بچش اینطوریه یا اینطوری بوده؟چکار می کنید

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره منم ۵ سالشه..همینه..اصلا اعصاب نداره😐

عصبی میشه چکار می کنی؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

پسر من ۶ سالشه در همه حالات خوبه فقط وقتی من و باباش تعطیلیم خیلی بد اخلاقه به من میگه تو برو بیرون فقط میخواد با باباش تنها باشه نصفه روزو گریه میکنه الکی به خصوص اگر همسرم به من محبت کنه

Belle سابق
دلیل بی اعصابیش چیه؟؟ 

ببین قشنگ دنبال بهانه ست داد و بیداد کنه.مثلا صبح رفته جلو در بازی کرده می‌دونه من بعدظهر نمی‌زارم بره گیر شدید میده بره جلو در .حتی بره با دعوا و درگیری برمیگرده 

هیچ کار...چون چیزی بگم بدتر میشه

دختر من هرچی آروم باهاش حرف میزنم کوتاه نمیاد .عصبانی شدم گفتم برو اطاقت دیگه نیا بیرون تا تمومش کرد 

تازگیا فهمیدم بیشترین دلیل پرخاشگری وعصبی بودن بچه ها گوشیه یعنی مطمئن شدم اگه زیادگوشی میدین دستش ی ...

گوشی دوست داره شاید روزی یک ساعت کمتر بیشتر دستشه

ببین قشنگ دنبال بهانه ست داد و بیداد کنه.مثلا صبح رفته جلو در بازی کرده می‌دونه من بعدظهر نمی‌زارم ب ...

خب مادر عزیز اصلا چرا اجازه میدی یه دختر ۵ساله بره تو کوچه یا دم در بازی... ایهنه اتفاق و خطر در کمین.. بنظرم بجای این ببرش تفریح و پارک.. عصر ببرش یکساعت پارک خوراکی بخر.. شیوه بازیشو تغییر بده.. چون زیاده روی کردی الان زور گو شده.. جلوشو بگیر تا دیر نشده.. بفرستش مهد بزار با همسالاش باشه 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
پسر من ۶ سالشه در همه حالات خوبه فقط وقتی من و باباش تعطیلیم خیلی بد اخلاقه به من میگه تو برو بیرون ...

دیگه کم آوردم 

خب مادر عزیز اصلا چرا اجازه میدی یه دختر ۵ساله بره تو کوچه یا دم در بازی... ایهنه اتفاق و خطر در کمی ...

عزیزم صبح با باباش رفته اصلا تنها اجازه نمیدم. نصف روز مهده کلی بازی میکنه ولی اصلا ذاتا بداخلاقه

عزیزم صبح با باباش رفته اصلا تنها اجازه نمیدم. نصف روز مهده کلی بازی میکنه ولی اصلا ذاتا بداخلاقه

خیلی سخته بزرگش بشه که بدتر. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻