2777
2789
عنوان

دخترم بشدت بداخلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 57 پست
وقتی بچه هام چیزی میخوان که بابتش گریه میکنن یا به اصطلاح میرن رو مخم میگم من که گفتم نه به این دلیل ...

ببین دختر من انگار من عصبانی میشم کوتاه میاد انگار اصلا هدفش عصبی کردن منه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

ببین دختر من انگار من عصبانی میشم کوتاه میاد انگار اصلا هدفش عصبی کردن منه

ببین بعد اینکه عصبیت میکنه چیکار میکنی که اون راضی میشه.

بعد داد زدنت باهاش مهربونی.به حرفشی یا چی...

چون بچه ها باهوشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اقتضای سنشه هر روز میره کوچه؟

نه هروز نمیره .ببین کوچه یک موردشه ، روزی دو سه تا بهونه میاره 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

ببین بعد اینکه عصبیت میکنه چیکار میکنی که اون راضی میشه. بعد داد زدنت باهاش مهربونی.به حرفشی یا چی. ...

نه مهربون نیستم اصلا .معمولی ام

نه هروز نمیره .ببین کوچه یک موردشه ، روزی دو سه تا بهونه میاره 

بخدا بخاطر سنش هست میفهمم حالت رو منم پسرم ۶سالشه بچه که بدون خطا واذیت نمیشه خودمم گاهی کلافه میشم ولی بچه ها بیشتر از ما حق دارن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بخدا بخاطر سنش هست میفهمم حالت رو منم پسرم ۶سالشه بچه که بدون خطا واذیت نمیشه خودمم گاهی کلافه میشم ...

نمیدونم به خدا . منو به اوج انفجار می‌رسونه

بچه زیاد داریم تو فامیل هیچکدوم مثل این تحفه نیست

نمیدونم به خدا . منو به اوج انفجار می‌رسونه بچه زیاد داریم تو فامیل هیچکدوم مثل این تحفه نیست

باز چه کارایی میکنه؟بقیه رو ازنزدیک نمیبینی که مادر

باز چه کارایی میکنه؟بقیه رو ازنزدیک نمیبینی که مادر

ببین مثلا بچه جاریم خیلی پیش همن ،مثلا تو موقعیت یکسان اون اینقدر راحت حرف گوش می‌کنه توجیه میشه ولی این لج می‌کنه گریه می‌کنه تا کار به دعوا نکشه ول نمیکنه

ببین مثلا بچه جاریم خیلی پیش همن ،مثلا تو موقعیت یکسان اون اینقدر راحت حرف گوش می‌کنه توجیه میشه ولی ...

حتی اگه توضیح بدی؟بنظرم بگرد قلقش رو پیداکن

حتی اگه توضیح بدی؟بنظرم بگرد قلقش رو پیداکن

باور کن خیلی بد قلقه.مثل بچه دو ساله غیر منطقیه

حالا اینجا انقد چشم وهم چشمی زیاده که بچه ی ۱۳ساله آیفون ۱۳پرو داره... من بچم اصلا تبلت واینا نداره ...

دقیقا بچه میبینه دست همسن وسالاش میگه منم باید داشته باشم میگیری یه درده نمیگیری یه درد

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
دقیقا بچه میبینه دست همسن وسالاش میگه منم باید داشته باشم میگیری یه درده نمیگیری یه درد

اهووووم هنوزکه نگرفتم

باور کن خیلی بد قلقه.مثل بچه دو ساله غیر منطقیه

چی بگم میخوای از یه مشاور کودک راهنمایی بگیر وقتی الان برات سخته بزرگترشه سخت ترمیشه