qwpsm مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 75 عنوان لطفا🙏🙏 51 بازدید | 8 پست کسی کارمند بهزیستی هست سوالی دارم لطفاا؟؟؟؟؟ 1404/09/23 | 22:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qwpsm مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 75 بگو آشنا دارم میپرسم ازش مممنونم من داداشم اسکیزوفرنی داره تحت بهزیستی هستش چون حموم نمیکنه ب خاطر مشکلش بابام نمیزاره تو خونه بمونه حتی الان که هوا سرده بیرون میخوابه میشه بپرسین بهزیستی در این رابطه کمک میکنه
qwpsm مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 75 بگو آشنا دارم میپرسم ازش خیلی براش ناراحتم نمیدونم چیکار کنم براش زمستون تو سرما تابستون تو گرما میخوابه
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 597 مممنونم من داداشم اسکیزوفرنی داره تحت بهزیستی هستش چون حموم نمیکنه ب خاطر مشکلش بابام نمیزاره ت ... یعنی چه کمکی؟مالی؟درمانی؟مشاوره ای؟
qwpsm مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 75 یعنی چه کمکی؟مالی؟درمانی؟مشاوره ای؟ نمیدونم خونوادم خوب مواظبش نیستن بابام اهمیت نمیدههر کمکی ک جای خواب راحتی داشته باشه از نظر درمانی داروهاشو با کارت بهزیستی پولشو پرداخت میکنیم و دکتر میبریمش ولی از لحاظ شرایط دیگه وضعیتش خوب نیست
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 597 نمیدونم خونوادم خوب مواظبش نیستن بابام اهمیت نمیده هر کمکی ک جای خواب راحتی داشته باشه از نظر د ... دوستم که الان خوابه .. ولی خب فک نکنم در این مورد اطلاعی داشته باشهاخه سوالت یخورده سخته و باید از مسئولای بهزیستی بپرسیببخشید که نتونستم کمکت کنم💙
qwpsm مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 75 یعنی چه کمکی؟مالی؟درمانی؟مشاوره ای؟ در واقع دارو تاثیری روش نداره فقط جلوی پرخاشگری و توهم رو میگیره
qwpsm مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 75 دوستم که الان خوابه .. ولی خب فک نکنم در این مورد اطلاعی داشته باشهاخه سوالت یخورده سخته و باید از م ... خواهش گلم ب هر حال ممنون