2777
2789

GITI:

شیرینه یکم ولی مثل گردو پوستش سفته  🙊

خوردم دیگه اول فک کردیم ترشیه ولی خوردم شیرین بود بوی خاصی هم داره یه عطری داره. فک کنن مثل مرباس ولی خیلی رقیقه 😁 شایدم مثلا کمپوت یه میوه خاصه . پوستش مثل پوست کاغذی گردو . شکلشم همونه که رو شیشس ولی سیاه شده . مثل سیر ترشی که سیاه میشه 😁

عزیزم مرسی 🙏🙏🙏 منم کلی سرچ کردم . جزو میوه های خاص بود یه چیزی شبیه این .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیمو زیتونی با طعم گردو   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

منم نمیدونم چیه یبار شوهرم چندتا میوه گرفت اونا هم خیلی عجیب بودت داخلشون مزه تمشک میداد قرمز و پر از دون بود و چندتا دیگه خیلی عجیب بودن

هیچی هلو و البالوی خودمون نمیشه

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
منم نمیدونم چیه یبار شوهرم چندتا میوه گرفت اونا هم خیلی عجیب بودت داخلشون مزه تمشک میداد قرمز و پر ا ...

ميوه كاكتوس رو فكر كنم ميگيد

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️