2777
2789

من چند روز پیش خواب دیدم دارم به بچه ام شیر میدم انقدر واضح بود حتی چهره بچه کامل یادمه وقتی از خواب پریدم بازم مثل دیونه ها داشتم دنبال بچه ام میگشتم بعد یهو یادم افتاد من که اصلا بچه ندارم😂🤦🏻‍♀️

بعد دوباره دیشب خواب دیدم نوزادم تو بغلمه محکم بغلش کردم و دارم میدوئم 

من اصلا به بچه فکر نمیکنم که بگم خوابشو میبینم به نظرتون این خوابا تعبیری داره؟

ولی این برام جالبه خیلی حس این خوابام واقعی بود یعنی ادم قشنگ حس میکنه انگار واقعا بغلش کرده بودم

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سینگلی فشار آورده عزیزم😂💔

نه بابا متاهلم😂😂

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
من خودمم با اینکه مجردم ولی چند شب پیش میدیدم که قشنگ دارم به بچه شیر میدم

واقعا خیلی دوست دارم بدونم تعبیر اینا چیه 

چه خواب قشنگی🥰

منم یه بار نصفه شب بیدار شدم دنبال بچه ی سومم میگشتم 

بعدچند دقیقه یادم اومد من فقط دوتــــــــــا بچه دارم😅

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
عهه😂😍

اره😂

ولی اصلا بهش فکر نکرده بودم بخدا

چه خواب قشنگی🥰 منم یه بار نصفه شب بیدار شدم دنبال بچه ی سومم میگشتم  بعدچند دقیقه یادم او ...

اره خیلی حس جالبی بود 😅 اخی چه قشنگ😍 ولی  بعد این خوابا خودم میگم چه حس قشنگی داره مادر بودن حتی تو خواب😂😍

ایشالا به زودی زود تجربش کنین❤

ای جان ممنون❤️البته هنوز سنم کمه برای بچه دار شدن😅🤦🏻‍♀️

میگن خواب بچه شیردادن خوبه ان شاءالله که خیره

اره تو نت هم شیر دادنو خوب نوشته بود ولی چون یه بار دیگه تکرار شد گفتم شاید تعبیر دیگه ای داره 

ممنونم انشالله

اره خیلی حس جالبی بود 😅 اخی چه قشنگ😍 ولی  بعد این خوابا خودم میگم چه حس قشنگی داره مادر بودن ...

اوووه خییلی حس خوبیه 

دنیاییه واسه خودش

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚