سلام بچه ها کسایی که تبخال تناسلی گرفتن علائمش چجوری بود؟من چندوقته اومدم مسافرت اطراف مقعدم جوش زد بعد جوشا زخم شدن خارش داشت روز اول روز بعد تادوروز سوزش شدید داشت ولی توی دستشویی اصلا سوزش حس نمیکردم راحت کارمو میکردم تو دسشویی اطراف واژنمم دوتا دراومد همش دور مقعدم بود یه هفته بعدشم کم کم خوب شدم چیکار کنم؟تبخاله؟😭😫😫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم لیزر میرفتم یه بار اینجوری شدم یبوست داشتم احساس میکردم علاوه بر بیرون از داخل مقعدمم جوش زده&nb ...
مال من اصلا داخل مقعد جوشم نزده فقط استرس داره منو میکشه که یه وقت تبخال نباشه علائم ک میگن شدیدا موقع دسشویی میسوزه اینارو اصلا ندارم دیروزم تخمک کشی شدم استرس برام سمه ولی نمیتونم بهش فکر نکنم شبو روزم شده گریه
عزیزم برو آزمایش hpv بده خیالت راحت شه با فکرو خیال ب هیچی نمیرسی
گلم برا ای وی اف همه آزمایشات مقاربتیو گرفتن از هردومون منفی بودیم این میگن hsvهستش پس فردا تازه میرسم شهر خودم تااونموقع ازاسترس میمیرم انقد استرس دارم ازبعد عمل یه درد وحشتناکی اومده سراغم