2777
2789
عنوان

بچه ۲سالم افتاد تو نهر آب

1273 بازدید | 47 پست

سلام دوستان من دوتا بچه ۳ و ۲ساله دارم همسرمم تک فرزنده چند بار که رفته بودیم خونه باغمون مادرشوهرم اصرار داشت که بجه هارو ببره به قول خودش بگردونه که من نزاشته بودم میگفتم خطرناکه همه جا پره از نهرهای آب توام حواس پرتی نبر که بار آخرش یه دعوای مفصلی انداخت بین من و همسرم که زنت نمیزاره من با نوه هام کیف کنم خلاصه ما شنبه دوباره رفتیم خونه باغ من با بچه ها پیش همسرم بودکه داشت کود میدادبه درختا

یهو مادرشوهرم برگشت گفت میرم یکم سبزی پیداکنم از این سبزی محلی ها. بچه هاروهم میبرم دیدم بگم نه دوباره دعوامیشه حرفی نزدم ده دقیقه نشده بود یهو دیدم جیغ بچه ۲سالم بلندشد بدو بدو رفتم دنبال صدا دیدم بچه به بغل داره میاد  گفتم چی شده گفت هیچی یواش افتاد تو چاله آب تا کله بچه گل و آب بود بعدش

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اصراری داره بچه هارو تنهایی ببره جایی که والدینشون نیستن؟ 

نمیتونه همونجا پیش خودتون کیف کنه با بچه ها؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

لعنت بشن ادم های زبون نفهم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بعدش دیدم داره انکارمیکنه که نه فقط یه چاله بود منم تا گل و لای صورتشو دیدم گفتم مامان تو آب بزرگه افتاده بچه (چون اوک آبی که میگم برا ادم بزرگه قد نمیده(قسم و آیه که نه 

نگو بچه رو صورتش افتاده تو آب اینم مشغول سبزی بوده که بچه ۳سالم داد زده داداشم افتاد خانوم متوجه شده

حالا دیشب داشتم با عروس دایی همسرم حرف میزدم گفتم

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭