2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 25 پست
به نطر اگه بس کنید تاپیک کنکوری  نزنید اونا استرس نمیگیرن

عزیزم استرس ک هست اتفاقا اینجور تاپیک باعث میشه ببینی چقدر تعداد زیاده دلگرمی بگیرید دیگ امروز و فردا این فضای تاپیک هارو تحمل کنید و دعا کنید برای جوون هامون🥺مرسییی

#انسانیت
ای کاش اسرائیل حمله میکرد😂

اسرائیل هم حمله می‌کرد کنکورو باز میگرفتن.. 

منکه فردا کنکور دارم بد سرماخوردگیی گرفتم شکم درد کمردرد گلودرد سردرد.. خدا بخیر کنه ://

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسرائیل هم حمله می‌کرد کنکورو باز میگرفتن..  منکه فردا کنکور دارم بد سرماخوردگیی گرفتم شکم درد ...

اره بخدا 😅منم فردا کنکور دارم .اخی 🥺برو دکتر همین امروز عزیزم ک همین امروز خوب بشی نرسه ب فردا شاید هم از استرس باشه

#انسانیت
عزیزم استرس ک هست اتفاقا اینجور تاپیک باعث میشه ببینی چقدر تعداد زیاده دلگرمی بگیرید دیگ امروز و فرد ...

والا واقعا اگه بقیه ی کنکوری هام عین من باشن اعصاب درست حسابی ندارن این روزا و خودم نیاز دارم یکی بهم امید بده هرچند واهی و الکی اما بگه میتونی بگه تنها نیستی بگه همه زندگیت کنکور نیست و شانس های دیگه ای داری با خودم شاید عین من کسی نباشه که بهش بگه این چیزارو حداقل من که میتونم به بقیه بگم!! وگرنه مگه وقتم رو و حوصله ام رو با این حال افتضاحم الکی آوردم؟! 

بعد با این فشار روحی روانی چنین فاز منفیی درحالی که روزی 30 تا تاپیک میزنن راجب کنکور:/حداقل من فاز منفی نبوده بوده؟ که بگم وااای بچه ها خوندین چی خوندین سوالا سخته و..؟ تازه من شدم بی ادب و نمیبخشنم 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
اره بخدا 😅منم فردا کنکور دارم .اخی 🥺برو دکتر همین امروز عزیزم ک همین امروز خوب بشی نرسه ب فردا شای ...

پری شب رفتم عزیزم ولی هیچ فایده نداشت مگه دکترای الان به درد میخورن؟ به خدا برای ی سرماخوردگی باید ده تا دکتر عوض کنی انگار 

والا واقعا اگه بقیه ی کنکوری هام عین من باشن اعصاب درست حسابی ندارن این روزا و خودم نیاز دارم یکی به ...

بیخیال عزیزم الکی اعصابتو سر این موضوع خورد نکن .و مطمعن باش بهترین نتیجه رو نسبت به تلاشت میگیری بهت قول میدم عزیزم آروم باش و اینکه واقعا همه چیز کنکور نیست مگه هرچی پزشک نشده گشنه مونده خیلی از شغل ها بهترین درآمد رو دارن فقط توکل کن و بگو ادایا هرچی به صلاح هست رو بهم بده

#انسانیت
بیخیال عزیزم الکی اعصابتو سر این موضوع خورد نکن .و مطمعن باش بهترین نتیجه رو نسبت به تلاشت میگیری به ...

مرسی عزیزم تو ام همینطور... منم امیدم به خداست هرچند هدف اصلیم تیره 

مرسی عزیزم تو ام همینطور... منم امیدم به خداست هرچند هدف اصلیم تیره 

قربونت برم مرسی عهه خب پس خیالت راحت ریلکس برو سر جلسه خوشگله😁😁موفق باشی 

من همین کنکور هدف اصلیمه امیدوارم خوب بدم

#انسانیت
لطفا مودب باش خانم من با احترام نظرمو گفتم

خانوم محترم من خودم کنکوری هستم و تجربی! با کلی فشار روحی روانی که یکسال تمام توی خونه بودم و میخوندم با کلی درسای سخت و الان با این وجود فکر میکنم هیچی نخوندم کل سال مواظب بودم سرماخوردگی نگیرم اما دقیقا نزدیک به کنکور گرفتم و جدا از اون از اعصاب و استرسم کلی بیماری های دیگه گرفتم... نمیدونم اصلا موضوع تاپیک منو خوندین یا نه که اصلا چی گفتم ولی به نظرم برای کسی که کنکور براش خیلی مهمه و توی شرایط روحی و جسمیه خوبی نیست فاز منفی دادن درست نیست هرچند من عصبی شدم از این نوع ری اکشن شما  و حقم داشتم ولی به هرحال چون این چیزا برام مهمه و حتی اگه بقیه مقصر باشن دوست ندارم دینی در گردنم باشه 

به خاطر حرفم عذر میخوام عصبی بودم و توی شرایط روحی و جسمیه خوبی نیستم اصلا و یک حرفی زدم نمیدونستم اینطور باعث رنجش شما میشه 

به هرحال معذرت میخوام 

قربونت برم مرسی عهه خب پس خیالت راحت ریلکس برو سر جلسه خوشگله😁😁موفق باشی  من همین کنکور هدف ...

انشالله عزیزم