تو تاپیک قبلی گفتم زبان آلمانی سخت تراز فرانسویه چون سالهاپیش تو آموزشگاههایی که انگلیسی میخوندم ازبچه های زبان آلمانی اینو شنیده بودم که یادگیری زبان آلمانی خیلی سخته ازطرفی دخترعمم با اینکه چندین سال توآلمان بودپنج سال پیش که اومده بود ایران هنوز نمیتونست آلمانی حرف بزنه میگفت خیلی سخته ولی دوسه نفرامروز میگفتن فرانسوی سخت تره تعجب کردم 🫤 و رفتم تو گوگل سرچ کردم و دیدم بله طبق معمول باز خودم بیشتر میدونستم 🤦تو این دوسه روز این چندمین باره که تو تاپیک ها بحثم میشه و آخرش میفهمم حق با خودم بوده 😑 خب نمیدونین چرا اطلاعات الکی میدین ،جواب ندین بهتر نیس ؟ یا تو یک تاپیک دیگه یکی پرسیده بود سن نوجوانی چقدره میگم ۱۲تا۱۸میگه روانشناسا جدیدا میگن تا ۲۴نوجوان حساب میشی 😳😂
بهش گفتم رده های سنی تو یونیسف طبق نظر روانشناسان مطرح دنیا ثبت شده کشکی نیس که هرجوجه روانشناس تو ایران بخواد رده های سنی رو ازپیش خودش تغییر بده قبول نمیکردو مصرانه رو حرف خودش پافشاری میکرد 🤣یا به یکی میگم اکثر اسامی دنیا عبریه مثل دانیال خنگول میگه دانیال که به انگلیسی میشه دنیل خارجیه عربی نیس 😂 یعنی خنگ فرق عبری و عربی رو نمیدونست و چندین مورد دیگه بخدا یک چیزایی میبینم و میشنوم شاخ درمیارم