2777
2789
عنوان

ازدواج نکردن خواهرم

5374 بازدید | 50 پست

دوستان خیلی از این مسیله ناراحتم....خواهرم ۳۰ ساه هم خوش قیافه است هم تحصیل کرده به تازگی سر کار هم رفته ولی متاسفانه موقعیت مناسبی برای ازدواج نیست .البته موقعیت های زیادی داشت ولی قبل می گفت قصدشو ندارم یا کلا ایراد زیاد می گرفت. مامانم خیلی نگرانشه و غصه می خوره از اینکه سنش بالاتر بره و موقعیتش برای ازدواج کم بشه...حتی اگه کسی هم دنبال دختر بگرده و ندونه مامانم می گه بده خودم بگم و دختر خودمو معرفی کنم ...به نظرتون چکار می تونم براش بکنم... 

جهان کوچک من از تو زیباست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خوب اصلا ازدواج نکنه مگه همه باید ازدواج کنن چه قانونی وجود داره ک همه عزدواج کنن عزیزم با این کارا اون بنده خدارم اذیت میکنین ما یکی از فامیلامون هفته پیش عروسی کرد خانوم تو ۴۵سالگی چه ازدواجی بخدا. ادم میگفت خوش بحالش فقط حالا همون ادم میتونست تو ۱۸سالگی ازدواج کنه ولی نا موفق اصلا تو امر ازدواج اینجوری نکنین خواهرتم اذیت شه

ی عمه دارم زرنگه 

پنج تا دختر داش همه رو بالای سی شوهر داده نه قیافه داشتن نه موقعیت خوب نه کار 

ولی عمه من که سالی ی بار نماز نمی خوند با دخترا هر هفته نماز جمعه 

جامعه چادری دوس داشته باشه چادر میندازن سرشون جامعه مانتویی بخاد مانتویی میشن 

ولی عمه جونم کمر همت بسته هر جا مراسم باشه هر جا مهمونی باشه هر جا خانوم ها جمع باشن با دختراش تشریف میبره 

خدایش چه دومادایی هم گیرش اومده 

مامانتم همین کارو کنه   

اشکال نداره من قبلا فامیلا به خواهرم گیر. میدادن ازدواج کن یجا رفتم درگوش یکی از پیرزنای فامیل گفتم بابا این بنده خدا. همجنس بازه دیگه طرفشم نمیومدن انقد خندیدم بعدا. ک ازدواج کرد بهش گفتم

مهشید جان ما اصلا به روش نمیاریم که بگیم ولی خب دلمون می خواد سر و سامان بگیره 

بستگی به خانواده داره خوب ما مذهبی نیستیم الانم زیاد کسی سنتی ازدواج نمیکنه یه مورد خوب بود بهش گفتم بهش بگه من قصد دوستی دارم شوهر نمیخوام پسر سر ماه اومد خپاستگاری مردا برعکسن بخدا. بفهمن کسی خیلی ازدواجیه یهو پا پس میکشن

اشکال نداره من قبلا فامیلا به خواهرم گیر. میدادن ازدواج کن یجا رفتم درگوش یکی از پیرزنای فامیل گفتم ...

چقدر کار بدی کردی😳😳😳😳😳

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
ی عمه دارم زرنگه  پنج تا دختر داش همه رو بالای سی شوهر داده نه قیافه داشتن نه موقعیت خوب نه کا ...

اینم ترفند خوبیه دختری که دیده بشه بالاخره کاندیدش میکنن!!!

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها