2777
2789
عنوان

ازدواج نکردن خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5374 بازدید | 50 پست

کاش زودتر ازدواج کنه. من یه خواهر دارم 42 سالشه و مجرد. از وقتی پدر ومادرم فوت شدن تنها زندگی میکنه و خودش الان شده بزرگترین مسئله و غصه خواهر برادراش. اب خوش از گلوی ماها پایین نمی ره اینقدر از فکرش در رنجیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر کار بدی کردی😳😳😳😳😳

عزیزم من آدم رکی هستم زیادم ببینم کسی تو کار خانوادم دخالت میکنه دمشو میچینم کاری ک کردم خیلی بهتر بود تا اینک هرروز پیزنای فامیل اذیتش کنن حالام ک ازدواج کرده اافاقا همون خانومه بهم گفت دروغ گفتی گفتم اره 

عزیزم من آدم رکی هستم زیادم ببینم کسی تو کار خانوادم دخالت میکنه دمشو میچینم کاری ک کردم خیلی بهتر ب ...

خب ی چیز دیگه میشد گفت این حرف خیییلی بده 

اصلا درک نمیکنم ی خواهر درباره خواهرش این حرف رو بزنه 

حتما اون پیرزن هم رفته همه جا رو پر کرده 

فکر نکردی آبروی خواهرت میره؟؟؟؟؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

از بس رسانه ,تلوزیون, فضای اینترنت ...همه و همه دست در دست هم دادن بگن بی شوهریه پسرا کمترن زن ها همه مهریه اجرا میزارن...

آقایون طرف ازدواج نمیرن

بخدا 80%تقصیر رسانه ملی هست .

20%هم تقصیر دختراس که کاملا در اختیار پسران در خیابون و ... بدون عزت نفس و بدون اینکه بدونن بهتره برای خودشون احرام قایل شن انقدر راحت بدست نیان.

البته اینم بگم من خودمم عاقل نبودم قبلا احرصامی برای خودم قایل باشم . اشتباهاتم زیاده.

خوب اگه ناراحت نمیشین به راوی بسپارین الان از این موسسات بنیاد ازدواج هستن یه هزینه ای میگیرن برا بازدید میرن دختر و خونش رو میبینن پسر رو هم همینطور یه مبلغی میگیرن معرفی میکنن بعد ازدواجم یه پولی میگیرن برا کسی که بخواد سنتی ازدواج کنه خوبه سر زبون فامیلم نمی افته

از بس رسانه ,تلوزیون, فضای اینترنت ...همه و همه دست در دست هم دادن بگن بی شوهریه پسرا کمترن زن ها هم ...

الان ديگه دخترا خيلي راحت خودشونو در اختيار پسرا قرار ميدن، پسرا هم زير بار مسئوليت واسه ازدواج نميرن  اگر هم پسري پيدا بشه كه بخواد ازدواج كنه معمولا يه دختر همه چيز تمام با يه باباي پولداااااار ميخواد

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..

دختر عمه من 42سالگی ازدواج کرد با پسری که 6سال ازش کوچکتره ...بچه هم دارن اللن. بطوری که دخترعمم با مادرشوهرم همسن هست که 14شوهر کرده .

دخترعمه ام بسیار جوااان دیده میشه مادرشوهر یه پیرزن دیده میشه که هست خوب مادربزرگه ....

ازدواجم پیر میکه همچین آش دهن سوزی هم نیست.

خواهرشماهم که کلی رد کرده پس بی خواستگار نبوده .منتظرانتخاب خوبه حتما.

خواهرم هم می گه هر موردی هم هست فقط به دوستی فکر می کنه اصلا قصد ازدواج ندارن ....دعا هم خوندیم اثری ...

منم شيراز زندگي ميكنم متاسفانه شرايط پسرا واسه ازدواج خيلي عجيب شده... اول كه تن به ازدواج نميدن چون دختر تو خيابون ريخته اوني هم كه اهل اين كارا نباشه هزار تا شرايط داره و كلي كلاس ميذار واسه زن گرفتن

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..