2777
2789
عنوان

ازدواج نکردن خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5374 بازدید | 50 پست
خوب اگه ناراحت نمیشین به راوی بسپارین الان از این موسسات بنیاد ازدواج هستن یه هزینه ای میگیرن برا با ...

متاسفانه ناراحت میشه و اصلا از ازدواج سنتی خوشش نمیاد

جهان کوچک من از تو زیباست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه ناراحت میشه و اصلا از ازدواج سنتی خوشش نمیاد

خوب منم اولش ناراحت شدم بعد دیدیم تا کی بشینم در و همسایه و فک و فامیل برام خاستگار بفرستن بعدم طلبکار بشن چرا ردش کردی و اینا مامانم اصرار کرد منم قبول کردم به شرطی که به کسی نگه واقعا هم از ازدواجم راضیم خیلی بهم شبیهیم آخه برا ما که سنتی ازدواج کردیم این بهترین راه بود

من زمانی که مجرد بودم یه بار یه نفر زنگ زد خونمون بابام برداشت گفت از موسسه ی همسریابی تماس میگیره شما دختر مجرد دارین خونتون؟بابام گفت نخیرررررررررررررر  

میشه برا سلامتی عزیزانم یک صلوات بفرستین❤🌺🌺🌺
اینم ترفند خوبیه دختری که دیده بشه بالاخره کاندیدش میکنن!!!

من عمه هام ی سیاستی دارن خدا شاهده همیشه میگم برم خونشون  ازشون درس بگیرم 

دامادارو هم بقدری عمه جان ی جوری ببخشید معذرت خر میکنه سوارشون میشه  دامادام کیف می کنه اما ما همه انگشت به دهن میمونیم چطوری 

عوضش مامان من پاشو از خونه بیرون نمیذاره که نمیذاره نه من میرم نه خودش 

تو مراسمی هم خاستگار پیدا میشد میگفت بچه اس نخیررررررررررررررر 

بله من ازدواج کردم

عزیزم ما تهران نیستیم و تعداد این موسسه ها هم کمه چون مردم زورشون میاد پول بدن اما به قول یکی از آشناهامون میگفت اگه یه آدم خوب رو به آدم معرفی کنن که باهاش خوشبخت بشه چه ایرادی داره

والا وضع مالی پدرم هم خوبه ...فقط می گن پسره خوبی باشه...اطرافیان خودمون که شنیدیم فکر می کردن بیان ...

خوب یه بار تو حرفا به یه آدم معتمد بگین که خیلی هم سخت گیر نیستین یا اگه از ازدواج کردنش پرسیدن بگین انشالا قسمتش یه آدم خوب بشه چرا که نه

خوب یه بار تو حرفا به یه آدم معتمد بگین که خیلی هم سخت گیر نیستین یا اگه از ازدواج کردنش پرسیدن بگین ...

والا اطرافیان هم حسودن ...مثلا یکی مثل زن عموم چند بار ازش پرسیدن از طرف خودش می گه دخترشون قصد ازدواج نداره

جهان کوچک من از تو زیباست  

خوب از ازدواج سنتی ک خوشش نمیاد. عزیزم پس واسطه و. اینا نمیشه غیر سنتی هم یعنی دوستی پس خودت دست بکار شو تو دوستای شوهرت الان کسی یکیو ک حتی ننیدونه کیه نمیره بگیره ادم میترسه یه مدت باهم دوستن بعدم ایشالا ازدواج اخه دخترا پسره هنوز نگفته سلام میگن ازدواج کنیم بابا سکم اشنا شن خپاستن ازدواج غک کن یکی فوری به خودت بگه بیا ازدواج کنیم ادم با خودش میگه چجوری اتقد زود ددیدی من زن زندگیتم