2777
2789

من تاحالا مصرف نکردم این قرص را شما که مصرف کردید میشه بگید از کی باید شروع کنم نیازهست پیش دکترزنان برم یا خودم می تونم بخرم مصرف کنم چه عوارضی داره یه کم برام توضیح بدین ممنون میشم ☺️

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای جلوگیری؟ کاش بندازی گردن شوهرت، کا.ند.. استفاده کنه عادت کنه دیگه قبول نمیکنه... چون کلی این قرصا ضرر داره اگه هم مجبوری باز از یه دکتر سوال قرص کم ضرر تر بخوری من یه مدت روکین میخوردم باز از ال دی بهتر اون

پیش دکتر بری بهتره

عوارضی که برای من داشت:تهوع شدید، بداخلاقی، صفر شدن میل جنسی، درد در قفسه سینه، کاهش خون در دوره عادت ماهیانه، تپش قلب و...

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 

[QUOTE=336570207]تا الان راه جلوگیریت چی بوده. و چرا میخوای عوض 

طبیعی ولی دیگه خسته شدم می خوام قرص مصرف کنم خیالم راحت باشه استرس نداشته باشم دستگاه هم میگن احتمال بارداری داره خیلی ازآشناهامون باردارشدن بادستگاه

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
اگه بچه نداری نخور اصلا  

بچه دارم حالا فعلا نمی خوام بچم کوچیکه

ببین من قرص بودم کزدم کان.‌. شما هم کان استفادخ کنی بهتره. شوهرم خیلی غر میزنه ولی دیگه...

قبول نمیکنه گیر داده قرص بخورم 

پیش دکتر بری بهتره عوارضی که برای من داشت:تهوع شدید، بداخلاقی، صفر شدن میل جنسی، درد در قفسه سینه، ...

دکتررفتی بهت داد یا خودت از داروخانه گرفتی 

برای جلوگیری؟ کاش بندازی گردن شوهرت، کا.ند.. استفاده کنه عادت کنه دیگه قبول نمیکنه... چون کلی این قر ...

بایدحتما دکتربرم یا خودم هم می تونم بگیرم قرص ال دی باید پنجم پرویید مصرف کنم فقط امروز وقت دارم وگرنه میره ماه بعد موندم چیکارکنم شوهرم اصرارداره قرص بخورم 

نه داروخونه بهم داد

منم برم بگیرم از امروزشروع کنم اگه بهم نساخت قطع کنم مشکلی نداره؟

پیش دکتر بری بهتره عوارضی که برای من داشت:تهوع شدید، بداخلاقی، صفر شدن میل جنسی، درد در قفسه سینه، ...

میشه بگی ازکی شروع کردی از اولش عوارضش شروع شد یا بعد یه مدت طولانی اینجوری شدی من چندماه بیشتر نمی خوام مصرف کنم بعدش قطع میکنم 

منم برم بگیرم از امروزشروع کنم اگه بهم نساخت قطع کنم مشکلی نداره؟

برای من انقدر بد بود که الان حتی جلد قرصشم ببینم حالم بد میشه، تا جایی که میتونی از این قرصا دوری کن، من سرگیجه های بدی هم میگرفتم طوری که چندبار از حال میرفتم بعد ده دقیقه به هوش میومدم، واقعا ترسناکه

اگه نساخت بهت باید صبر کنی دوره اون بسته کامل تموم بشه و بعد قطع کنی چون ممکنه وسط بسته یهو قطع کنی نخوری باعث لک بینی و بهم ریختن پریودت بشه

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.