2777
2789
عنوان

کسانی که قرص ال دی مصرف میکنن میشه بیاییدسوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 20 پست
میشه بگی ازکی شروع کردی از اولش عوارضش شروع شد یا بعد یه مدت طولانی اینجوری شدی من چندماه بیشتر نمی ...

ماه اول فقط یه ذره صبح به صبح تهوع کمی داشتم ماه های بعد هر بار علائم جدید بهش اضافه میشد 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
برای من انقدر بد بود که الان حتی جلد قرصشم ببینم حالم بد میشه، تا جایی که میتونی از این قرصا دوری کن ...

وای من همین جوری کلی مشکل دارم خوب شد گفتی نبایدقطع کرد یه دفعه ممنون بازم یه ماه امتحان میکنم اگه بهم ساخت ادامه میدم از کی بایدشروع کرد 

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من همین جوری کلی مشکل دارم خوب شد گفتی نبایدقطع کرد یه دفعه ممنون بازم یه ماه امتحان میکنم اگه ب ...

ان شاء الله، مراقب خودت باش عزیزم💚🌱

ماه اول فقط یه ذره صبح به صبح تهوع کمی داشتم ماه های بعد هر بار علائم جدید بهش اضافه میشد 

حالا امتحان میکنم چه روزی شروع کنم؟ الان پنجم پروییدمه تو گوگل سرچ کردم از پنجم بایدشروع کنم درسته؟

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
بایدحتما دکتربرم یا خودم هم می تونم بگیرم قرص ال دی باید پنجم پرویید مصرف کنم فقط امروز وقت دارم وگر ...

خودشو راحت کرده دیگه... من یه مدت سرچ کردم قرص روکین، قرص یاسمین یه سریارو پیدا کردم یکم کم ضرر تر باشه

حالا امتحان میکنم چه روزی شروع کنم؟ الان پنجم پروییدمه تو گوگل سرچ کردم از پنجم بایدشروع کنم درسته؟

آره از پنجم شروع کن فقط ماه اول زیاد رو جلوگیریش حساب باز نکن ماه اول باز مراعات کن ماه دوم دیگه نیاز نیست