یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624 این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)
تا حالا غذاشو نپختم ولی یبار خیلی وقت پیش که دبیرستان میرفتم روز آخر مدرسه که امتحانمون رو دادیم یه عالمه باقالی شسته شده گذاشته بودن تو دفتر که پاک کنیم و خورد کنیم 😂😐
هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624 این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)
من پوست سبزرویی رومیگیرم. بعد میشورم. دیگه پوست خود باقالی رونمیگیرم. بسته بندی میکنممیذارم فریزر.هر وقت خواستم باقالی پلو بپزم. اون پدست روی باقلاهم میگیرم.وحتما با اب جوش باید بذاری بپزه.با اب سرد اصلا نمیپزه
پوست سبز اول رو بگی.دومی رو وقتی دانه باقالی رو نصف کردی بگیر..مغزشو ک بدون پوست شد بشور تا ابش بره.بسته بندی کن واسه تو فریزر...وقتی برنجو ابکش کردی همراه برنج یا یکم دیرتر بریز تا بجوشه..وصت ابکش لابلای برنجت شوید بزن