2777
2789
عنوان

باقالی خریدم چیکارش کنم 😮😮😮

363 بازدید | 23 پست

پاکش کنم چطور فریز کنم موقع پخت سفت نشه 

بعد چه جور باید بپزیم ....😥😤😤هر چی میدونید بگید خواهرای عزیزم 

غذارو هم بگید چطور با باقالی میپزید 

مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من عاشق باقالی ام 

من آبپز میکنم با نمک میخورم عالیه 


هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

تا حالا غذاشو نپختم ولی یبار خیلی وقت پیش که دبیرستان میرفتم روز آخر مدرسه که امتحانمون رو دادیم یه عالمه باقالی شسته شده گذاشته بودن تو دفتر که پاک کنیم و خورد کنیم 😂😐

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

پاک کردید کی میشوریدش 

من پوست سبزرویی رو‌میگیرم. بعد میشورم. دیگه پوست خود باقالی رو‌نمیگیرم. بسته بندی میکنم‌میذارم فریزر.هر وقت خواستم باقالی پلو بپزم. اون پدست روی باقلاهم میگیرم.وحتما با اب جوش باید بذاری بپزه.با اب سرد اصلا نمیپزه

 پارسا پسرمامان😍

میخوای جای کمتری از فریزر اشغال بشه الان هر دو پوستش بکن بعد بشورش و بزار آبپز بشه وقتی یکم نرم شد آبکش کن و فریز کن

نه سفت میشه نه فضای زیادی رو میگیره

ما همیشه ۱۰۰ کیلو میگیریم و به همین روش فریز میکنیم

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود...

پوست سبز اول رو بگی.دومی رو وقتی دانه باقالی رو نصف کردی بگیر..مغزشو ک بدون پوست شد بشور تا ابش بره.بسته بندی کن واسه تو فریزر...وقتی برنجو ابکش کردی همراه برنج یا یکم دیرتر بریز تا بجوشه..وصت ابکش لابلای برنجت شوید بزن

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز