2777
2789
عنوان

پریود شدم ال دی بخورم قطع میشه؟

339 بازدید | 33 پست

دیروز یکی خوردم ولی امروز شدم

الان بازم خوردم چرااا قطع نمیشه چقدر زمان میبره؟

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

فهمیدی تو رو خدا بمنم بگو 

عاشق امیر حسین عشق ابدی شدم، بزودی باهاس ازدواج میکنم، کاربری رو داشته باشید تا از روزمره باهاتون بزارم، کاربری دست ۲ نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع که نمیشه حجمش کم میشه بعد مثلا میخواستی هفت روز بشی چهار روز یا پنج روز میشی

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

فهمیدی تو رو خدا بمنم بگو 

من قبلا هرچقدر میخوردم نمیشدم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
ن دیگه جواب نمیده  فقط هورموناتو بهم میریزی

وای نههه من نباید فردا پریود باشم

خوردن ال دی وسط پریودی و ادامه دادنش باعث میشه این ماه تخمک گذاری نکنی فقط

پریودت قطع نمیشه

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

بزار چند روز پریود باشی از شب ۵ پریودیت هر شب یکی بخور

میخوام فردا نشممم