2777
2789

خیلی دارم اذیت میشم هر روز میبینمشون خیلی جیغ جیغ میکنه ازش خوشم نمیاد نمیشه ک هر روز نبینمش خیلی حرفای چرت و پرت میزنه مغز نداره منم حالم بد میشه انرژی منفیش بعضی روزا مثل امروز خیلی زیاده چجوری تحملش کنم چیکار کنم برای اروم شدنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین مادری چطور پسر خوبی مثل همسر شما بزرگ کرده؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگر میتونی کمتر ببینش 

خودتو مشغول کن که پیشش نری یا با همسرت بری

اگر نه اونو که نمیتونی درست کنی

بیا و رو خودت کار کن

یاد بگیر گوشات نشنوه

فقط نگاهش کن بدون اینکه چهرت تغییر کنه

تموم که شد اراجیفش برو پی کارت

فقط به خاطر یه بی تربیت اعصاب خودتو مریض نکن عزیز

خدابهت صبر بده صبوری کن انشاالله درست میشه مگه باهم زندگی میکنین چی میگه 

حرفای چرت نداریم بدبختیم کی مرد کی زنده شد بقیشم جیغ جیغ میکنه من ادم تو پریم تعریف نمیکنم اما حداقل کتاب میخونم و سطح فرهنگم خیلی باهاشون فرق داره برا همین اذیتم

اگر میتونی کمتر ببینش  خودتو مشغول کن که پیشش نری یا با همسرت بری اگر نه اونو که نمیتونی درست ...

چجوری گوشام نشنوه همین نمیخام بخاطر یک ادم بی سواد و سطح پایین عصبی و افسرده بشم

منم به شدت انرژی منفی از مادرشوهرم میگرفتم با هم زندگی می‌کردیم افسردگی و اضطراب گرفتم الان یک ساله جدا زندگی می‌کنیم و دارم درمان میکنم 

اصلا نمیشه کاری کرد وقتی حست منفیه فقط هر کاری میتونی بکن کمتر ببینیش روح و روانت مهمتر از همه چیزه

منم به شدت انرژی منفی از مادرشوهرم میگرفتم با هم زندگی می‌کردیم افسردگی و اضطراب گرفتم الان یک ساله ...

مجبورم باید برم اونجا و کار کنم محل کار هست وگرنه ماه  ب ماه نمیرم خونشون

مگ شما خبر داری که ایا پسرش خوبه؟

وقتی شما بهش اعتماد کردید و همسرش شدید لابد خوبه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم به شدت انرژی منفی از مادرشوهرم میگرفتم با هم زندگی می‌کردیم افسردگی و اضطراب گرفتم الان یک ساله ...

من شوهرم جدا نمیشه نمیتونم کاری کنم میخام فقط زود تابستون بیاد و برم خونمو ببرم اگرهمسرم بزاره نزاره هم نمیخام کلا سه ماه تابستون رو برم کار کنم