2777
2789

یکی از رفقا به دوستش شک داره از کجا بفهمیم طرف راست گفته فردا ماموریت می ره یا نه گفته سه روز قرار بره ماموریت

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودش سرکار عکس بفرسته  نصف شب زنگ بزنه ببینه خوابه یا بیدار از رفیقای صمیمی اش بدون اینکه ...

نمی خواد مستقیم کاری کنه طرف حساسه 

بستگي داره در چد حد صميمي باشن و بشه ازش چيزي بخاد ك مطمىن بشه رفته

مستقیم نمی خواد بپرسه طرف حساسه

نمی خواد مستقیم کاری کنه طرف حساسه 

مستقیم نمیخواد که کدومشون مستقیم بود؟

بگه عکس بفرست دلم تنگته

شب زنگ بزنه بگه خواب بد دیدم

به رفیقش زنگ بزنه بگه گوشیش در دسترس نیست گوشیو بده بهش گفته با شماست

مستقیم نمی خواد بپرسه طرف حساسه

كار خاصي نميشه كرد 

مثلا بگه فلان مغازه فلان ادرس هست ي چيزي داره بهت بگم ميري بخري؟ حالا نميدونم كدوم شهر باشه يا اينكه بگه برام سوغاتي بيار .. يا اينكه وقتي برگشت بگه عكساشو ببينه 

مستقیم نمیخواد که کدومشون مستقیم بود؟ بگه عکس بفرست دلم تنگته شب زنگ بزنه بگه خواب بد دیدم به رفی ...

الان بهش بگه عکس بگیر بفرست خب از خودش تکی می فرسته ما شک داریم با دختر رفته باشه

كار خاصي نميشه كرد  مثلا بگه فلان مغازه فلان ادرس هست ي چيزي داره بهت بگم ميري بخري؟ حالا ...

ببین ما شک داریم با دختر رفته باشه ماموریت نباشه مرخصی باشه

تماس تصویری

اینا رو گفتم میگه طرف بفهمه حساسه بدتر می کنه یا جلو همکاراش جواب نمی ده کلا تلفن می ره خب جا خلوت به محل کارش زنگ بزنه اطلاعات نمی تونه بگیره