2777
2789

داداشم دندان پزشکه ؛بدنساز و خوشتیپه خونه و ماشین هم پدرم با ارثی که بهش رسیده بود پارسال خرید براش.

حالا مدتیه فهمیدیم که با یه دختره افغانی دوسته و بهمون گفت برای صحبت های اولیه خواستگاری برید

دوساله دوستن و میگه خیلی عاشقشه 

ما همه مخالفیم 

دختره ۲۴ سالشه شاغل نیس 

فقط خوشکله همین حتا شناسنامه هم داداشم گفت نداره

بنظرتون چیکار کنیم دختره دست از سرش برداره 

جدا بشن 

مامانم حالش خیلی بده آخه داداش دست گلم بره دخترافغانی بگیره 

به دختره پیام دادم و گفتم مخالفیم و جدا شو تو اینستا 

جوابی نداد و سریع به داداشم فضولی کرده 

توروخدا بگید چیکار کنیم این دختره نحس بره گم شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه آخه داداشت چه فکری کرده   

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

دو سال دیگ میاد میگ من خام بودم چرا شما جلومو نگرفتید،الان مخالفتتون بیشتر اونو میکشونه سمته دختره فعلا سکوت کنید ببینید چطور میشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤