2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. سوبر یا صوبر فرم فارسی کلمه sober به معنی "فرد هوشیار" و "کسی که مست نیست" هست. متاسفانه نوجوانان و جوانان که طبق طبیعت تمام انسان ها، دوست دارن همیشه متفاوت به نظر برسن، و در مقابل بقیه افراد باحال و کول به نظر بیان، بدون این که حتی معنی این کلمه رو بدونن به عنوان صفت "ضد حال" یا آدمی که خسته کننده‌ست، ازش استفاده می‌کنن.

اگر اشتباه نکنم یه سری بلاگر و رپر فارسی و آدم شل‌مغز دیگه اینو باب کردن. بچه ها هم متاسفانه بدون ذره‌ای فکر کردن همیشه ازش برای باحال و خفن به نظر رسیدن استفاده می‌کنن.

در کل کسی بهت گفت بدون از نظر عقلی یه نوجوون جوگیر و چسمغز با سن عقلی 13 تا 17 ساله و آروم صحنه رو ترک کن

سلام عزیزم. سوبر یا صوبر فرم فارسی کلمه sober به معنی "فرد هوشیار" و "کسی که مست نیست" هست. متاسفانه ...

اهااان که اینطور 

واقعیتش تو این رپ ها و آهنگ ها شنیدم برام سوال شد 

ممنون از توضیح کامل و جامع تون♥️😄

لطفا لایک ننمایید🗿