2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب ابلهان خاموشی هست. قضاوت هم یه جایی سرت در میاد

چرا اینجا همه فاز خدا پیغمبر میگیرن قضاوت قضاوت میکنن تو اگه میخوای قضاوت نشی طرز نوشتارتو درست کن خواننده تو نگاه اول فکر میکنه یک بی فرهنگی که ماسک نمیزنی... 

ابله هم از طرز نوشتار مشخصه کیه

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

تازه تو پرستاری 

منی که علوم ازمایشگاهیم از بیمارای کرونایی نمونه میگرفتم چی:))) 

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

دوستان راست میگن از همه نمیشه توقع فهم و شعور داشت همین جا تاپیک میزنن که مادر شوهرم کرونا داره من و ...

یادم باشه تو تاپیک شما دیگه نطر ندم ‌فقط برای اینکه پرسیدم ماسک بزنید جلوی بیماری رو میگیره همچین برخوردی داشتید .خواهرم پرسنل بیمارستان کودکان هست کاربری امید هم دراصل برای  ایشون بوده اینها رو گفتم بدونید چقدر رفتارتون نادرست بوده 

حالا فرهنگ خود شمام همچین غنی نیست

همین فقط مونده بود تو فرهنگ منو وزن کنی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

شوهر منم پرستاره همیشه از ماسک نزدن مریضا میناله

الان که باردارم با ترس و لرز بهم نزدیک میشیم مبادا من مریض بشم

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

شوهر منم پرستاره همیشه از ماسک نزدن مریضا مینالهالان که باردارم با ترس و لرز بهم نزدیک میشیم مبادا م ...

نمونشون تو همین تاپیک ریخته عزیزم، کو گوش شنوا؟ کو فهم و فرهنگ؟ 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.