2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 31 پست
بنظرتون بچه ناقص نمیشه با این همه گرایشات که من خوردم یک بطری عرق اویشن به یکروز خوردم خیلی دارو های ...

ببین منم از نصیحت خیلی خوشم نمیاد ولی شمامشکلت باازبین بردن بچه ای که خودت بوجودش آوردی حل نمیشه بعدم بخادبمونه میمونه پس کاراتوبزارکنارکه خدای نکرده ناقصی چیزی نشه از این سفت موندنشم معلومه دختره یه همبازی ویه همدم واسه اون بچت میشه اون بیاد بعدیکسال دیگه قشنگ باهم بازی میکنن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ابجی عزیزم یا کامل سقطش کن با پزشک یا به طور جدی پیگیر وضعیتش باش

مرسی عزیزم که درکم میکنی . ینی اگه مشکلی هم براش پیش اومده باشه با این داروها توی سونوهای اولیه نشون میده بنظرت؟

《می گویند فردا بهتر خواهد شد اما مگر امروز فردای دیروز نیست》

ببین شما هراخلاقی که تونوجوانی داشتی روبذارکنارالان بامحبت بادخترت برخوردکن اون به محبت های مادری نیاز داره ازشمانبینه پس از کی ببینه؟اگه اینجوری بودچرااصلابچه آوردین

منم مریضی اعصاب دارم اما برعکس بچه آوردن حالمو خوب می‌کنه چون امید به زندگی پیدا میکنم  من خیلی ...

شرایط اقتصادیت چطوره عزیزم  . واقعا من شرایطم سخته مستاجر بدون پس انداز بدون حتی یه گرم طلا برای پس انداز نمیدونم واقعا 

عزیزم منم خیلی عصبی شدم خصوصا با بچه هام شیطون و بیش فعال آن خودت تصور کن ولی بازم سعی میکنم کم نیارم و مامان مهربونم باشم. ولی غروب انرژیم تخلیه میشه و عصبی میشم دومی ام میشه همدم دخترت سعی کن خودت محکم باشی دارو یه مدت فایده داره

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
ببین شما هراخلاقی که تونوجوانی داشتی روبذارکنارالان بامحبت بادخترت برخوردکن اون به محبت های مادری نی ...

سنم کم بود واقعا حالیم نبود منو ۱۳ سالگی عروسم کردن واقعا نمیدونی چه ضربه های روحی ک ب من نخورد تو اون سن آخه ۱۳ سالگی کی درک داره از زندگی همه پی عروسک بازین بچه اولمو تو ۱۶ سالگی حامله شدم اگه بگم به چه دلیل دلم بچه میخاست بهم میخندی چون دلم یه همبازی میخاست عقده هام خالی بشه بعدش فهمیدم بچه ینی مسولیت ینی فراتر از اون چیری ک من فک میکردم😔

مرسی عزیزم که درکم میکنی . ینی اگه مشکلی هم براش پیش اومده باشه با این داروها توی سونوهای اولیه نشون ...

قربونت عزیزم 

والا نمیدونم دقیق ولی احتمالا پزشک آزمایش خون بگیره یا جلسات سونو رو بیشتر کنه 

شرایط اقتصادیت چطوره عزیزم  . واقعا من شرایطم سخته مستاجر بدون پس انداز بدون حتی یه گرم طلا برا ...

شرایط اقتصادیم خوبه خودمم اهل کارم هر چی باشه میفروشم طلا میکنم پس انداز نگه میدارم کار کردن هم می‌تونه امید بهت بده و هدف بده با دخترت مهربون باش چون آینده دخترت میشه شکل تو عصبی و غمگین 

شرایط اقتصادیم خوبه خودمم اهل کارم هر چی باشه میفروشم طلا میکنم پس انداز نگه میدارم کار کردن هم می‌ت ...

خداروشکر عزیزم بهترینا برات باشه. نمیدونم واقعا 

سنم کم بود واقعا حالیم نبود منو ۱۳ سالگی عروسم کردن واقعا نمیدونی چه ضربه های روحی ک ب من نخورد تو ا ...

درسته عزیزم خیلی سخته واقعاهم متاسفم نمیتونم درکت کنم توسن کم خیلی سختههه ولی ببین عزیزم اتفاقی که افتاده تونبایدناراحتی هاتوسراون طفل معصوم خالی کنی