2777
2789
عنوان

امشب دلم گرفته🥺💔

347 بازدید | 30 پست

( هر چی داد زدم کمک 

ی نفرم نشنید 

قصه شروع نشده 

که یهو به سر رسید)

اصلا امشب حالم خوب نیست یهو دلتنگ میشم ولی دیگه نیستن...

یهو بداخلاقی میکنم 

من دردم اومده

من زخم شدم

دوست دارم  مهاجرت کنم دیگه نبینم این شهرو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی جمله بهت میگم خودمم یجایی شنیدم سعی کن هیچوقت فراموشش نکنی! :

« اگر تو توانایی شاد کردن دل خودت رو نداشته باشی

هیچ انتظاری از بقیه نمیره..»

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

ان شاءالله خدا کمکت کنه و به دلت آرامش بده عزیزم

درکت میکنم وقتی آدم دلش میگیره و عصبانی یهو یه واکنش هایی نشون میده که نمیخواد و ناخودآگاه بداخلاق میشه

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
یکم بزار بگذره زمان بده به خودت فکر و خیال نکن درست میشه عزیزم❤️

الان دوساله من ی مرده متحرکم شاد ظاهرم نشون نده ولی هر شب بالشتم خیسه

نمیخوام ناشکری کنم ولی من مستحق این درد نبودم  

زمان همه چیزو بهتر میکنه بهش اعتماد کن 

هرچی ک تو زندگیت رخ داده قسمت بوده و امیدوار باش جاشون اتفاقای بهتری میفته

خودتو مشغول کن برا حال و زندگی بهتر

اینم بدون تو تنها نیستی..‌🫂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
زمان همه چیزو بهتر میکنه بهش اعتماد کن  هرچی ک تو زندگیت رخ داده قسمت بوده و امیدوار باش جاشون ...

الان دوسال گذشته ولی انگاار ی زخم کهنه زخم نیست ولی لکش مونده

ی جمله بهت میگم خودمم یجایی شنیدم سعی کن هیچوقت فراموشش نکنی! : « اگر تو توانایی شاد کردن دل خودت ر ...

منم توانایی شاد کردن خودم رو داشتم

ولی بعد این اتفاق ها کسی منو ندید حتی به من فکر نکردن اصلا انگار نگفتن منم قلب دارم ...

الان دوسال گذشته ولی انگاار ی زخم کهنه زخم نیست ولی لکش مونده

بستگی ب روال دوسالی ک بهت گذشت داره 

درکت میکنم در کل 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙