2777
2789
عنوان

به نظرم جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 42 پست

جالبه تو این همه برنامه حتی یک مورد نیاورده که زن گتاهکار باشه.و بخشیده بشه. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت در ایران برابری حقوق زن و مرد نداشتیم و نداریم و نخواهیم داشت

چون الان تنها تفاوت وضع فعلی اینه که زن ها راحت تر طلاق میگیرن

بعد طلاق هم معمولا وثعشون بدتر میشه

جامعه بهشون بدتر نگاه میکنه و امکان ازدواج مجدد خیلی کم میشه 

اما مردها در هر شرایطی راحت ازدواج میکنن و جامعه بهشون چشم بد ندلره و ..

نمیدونم با این برنامه ها دارن ذهن نسل های ایندرو اینجوری پر میکنن که هر غلطی خواستی بکن بعد از طریق ماه عسل اقدام کن که بخشیده بشی. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
من کاری به خیانت ندارم.اما چجوری بعضیا میان توی رسانه ملی و از مشکلات کاملا خصوصی و خانوادگیشون میگن ...

منم خیلی از خودم میپرسم. نمیدونم شاید به درجه ای از عرفان رسیدن  

فکر میکنیم که وضع زن ها خوب شده اما خیلی زن ها از ترس آبرو زندگی میکنن

خیلی ها جدا میشن و انقدر رفتار های بد میبینن که از طلاق پشیمون میشن

خیلی ها به خاطر بچه زندگی میکنن

خیلی ها اصلا پول یا پشتیبانی ندلرن و خیلی دخترهای مجرد که به خاطر مجردی سرزنش میشن اما ازدواج دیر برای پسرها افتخاره

من کاری به خیانت ندارم.اما چجوری بعضیا میان توی رسانه ملی و از مشکلات کاملا خصوصی و خانوادگیشون میگن ...

دقیقا اینم واسم سواله

مثلا ابوالفثل دیروز در مورد جهیزیه خواهرش هم میگفت ....

یعنی برنامه از این مزخرف ترهم داریم؟_حیف انرژی برق و پول و وقت که پای این برنامه حروم ...

بعضی داستاناش قشنگه مثل اون بچه ای که دستش قطع شده بود

ولی قصه اون زن وشوهر جوون که طلاق گرفته بودن به خاطر خیانت ... مزخرف بود

اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج  آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست   

درسته خیلی از زنها پشتوانه ای ندارن. اما من میگم این برنامه داره اينو القا میکنه که شما هر کار میلت کشید انجام بده بعد ببا ماه عسل بگو غلط کردم.

بدشو میگید خوبیاشم بگید

اینهمه پول جمع شد برای اون مرده

مادر و پسر بعد چن سال بهم رسیدن

داستان اون جوونا ک تو کویر گیر افتادن تلنگر شد واسه جوونای بی مغز و .....

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
هیچ وقت در ایران برابری حقوق زن و مرد نداشتیم و نداریم و نخواهیم داشت چون الان تنها تفاوت وضع فعلی ...

همچین راحت هم نمی تونن طلاق بگیرن 

البته اگه بخوان حق وحقوقشونو بگیرن

یکی از آشناهامون زنش درخواست طلاق داد بیچاره دو سه سال تموم دنبال کارای طلاق و مهریه ش بود  اینا هم کوتاه نمی اومدن ... تو این فاصله مرده زن گرفت بچه دارم شد تا دادگاه بالاخره حق و به زنه داد . 

اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج  آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست   

موافقم

اما اینم هس مثلا شاید نمیخوان گناهکار بودن زن رو نشون بدن

التماس کردنش رو برای بخشیده شدن نشون بدن

بدهکار بودن و مدیون بودنرو نمیخوان نشون بده

اینجوری شاید بگن مثلا ارزش زن میاد پایین یا ابروش ریخته میشه که التماس مرد رو بکنه جلوی دوربین

شاید منظورشون اینه زنا خانم تر از این حرفان که اشتباه کنن و گناه کنن خانمای کشورمون همه پاکن ، اشتباه فقط برای اقایونه 😂😂😂

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید