2777
2789
عنوان

به نظرم جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 42 پست
چون ادمهای خیر که کمک مالی بکنن ویا مشاوره و پادرمیونی در هرزمینه ای بکنن، توی جامعه هست.دیگه اعلام ...

نه اینا میخوان درس عبرتی باشن برای سایرین  

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

اینجا قضیه خوب یا بد بودن برنامه های ماه عسل نیست. این فرهنگیه که دارن جا مبندازن که خیانت  مرد فقط و رها کردن زن و فرزند قابل بخششه. و این خیلی اثرات بدی داره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قسمتی ک مرده خیانت کرده بود مگه ندیدید

احسان ب دختره گفت فکر نکن چون اومدی ماه عسل باید شوهرتو ببخشی ازین جا ک رفتی بیرون خوب فکر کن

بیشتر میخواست درس عبرت شه واسه دختر پسرای کم سال ک یهو عاشق میشن و کله شون باد داره

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
سلام.من میخواستم برم پدر اون دخترای ورزشکار رو خفه کنم ....اصلا دلنشین نبود. انقدر میگفتن بابا بابا ...

وای منم هی فحشش میدادم. هیچ تو جیهی وجود نداره که یه مرد 6 تا بچه اشو ول کنه بره زن بگیره چون پول نداشته. اولا غلط کرده پول نداشته این همه بچه اورده. دوما واسه اینا پول نداشته واسه زن دوم داشته!!!!!عجبببب

جالب نیست تاسف اوره

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...
وای منم هی فحشش میدادم. هیچ تو جیهی وجود نداره که یه مرد 6 تا بچه اشو ول کنه بره زن بگیره چون پول ند ...

خودش هم حرفی از زن دومش نزدها،قشنگ حرفایی که دخترش گفته بود رو تکرار کرد.تابلو

جالب نیست تاسف اوره

این مطلب جالب نوشته در این موزد. کار برنامه ماه عسل تاسف اوره

بله برنامشون

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...

یکیو میشناسم شب عروسیش فهمید خانومش قبلا با کسی رابطه داشته و باکره نبوده

هیچی به کسی نگفت یه سال زندگی کردن خیلی معمولیو اروم.دختره  انقدر عذاب وجدان داشت به خواهرش گفت و خونوادش فهمیدن.

خواهرزنش میومد به مرده میگفت چرا نگهش داشتی و فلان.

مرده میگفت نمیتونستم ابروش روببرم.من وقتی فهمیدم دهنم یه متر باز بود.

خلاصه اینم یه نمونه اونوریش😁

در کل مخالفم این جور مسائل انقدر سطحی تو تلویزیون مطرح بشه.کار کارشناسی میخواد.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

خاله ریزه عزیزم چجوری از ماه عسل اقدام میکنن که میارنشون داخل برنامه

آخه منم میخوام برم شوخی نیستا واقعی میگم

تو دنیا فقط یک چیز مهمه اونم فقط پدرمه بقیش همه الکیه 
خاله ریزه عزیزم چجوری از ماه عسل اقدام میکنن که میارنشون داخل برنامه آخه منم میخوام برم شوخی نیستا ...

نمیدونم عزیزم. شاید از طریق سایت برنامه یا شبکه 3. باید پرس و جو کنی جانم.