2777
2789
عنوان

کنکوری پدر مادرا

352 بازدید | 12 پست

عزیران یک کنکوری الان باید تو این سایت چ کاری انجام بده ؟چرا از سرمایه از زندگیتون و آینده و فرصت ک امروز دارید استفاده نمی‌کنید چرا نمیخونید واقعا این گوشی سایت آدما اطرافتون ارزش دارن آینده تون رو تباه کنید تا کی چرا فکری نمی‌کنید...بسه میشه نمیشه میتونم نمیتونم تو طوری بخون بشه ی میلیون کنکوری شب کنکور از خدا میخان بشه مگه ب دعا و حرفه؟مزد تلاش میگیری همش بهونه دلتون ب حال پدر مادرتون بسوزه ....طوری تلاش کنید وقتی از خدا خواستید نه نگه 

👩‍❤️‍👨❤️....دانشجو پزشکی )

پس فردا کنکوره این دو روز ترجیح میدم ذهنمو آروم کنم برا کنکور چون با درس خوندن دیگه حالم بد میشه

تو این دو روز چی میخوام یاد بگیرم

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

سلام 

تو این دو سه روز چقدر میشه خوند 

من خوندم ولی خیلی خستم حس میکنم دیگه بعد این فایده نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسیم تلاش میکنه باید برای خودش تلاش کنه نه خوشی دل پدر مادر

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...
پس فردا کنکوره این دو روز ترجیح میدم ذهنمو آروم کنم برا کنکور چون با درس خوندن دیگه حالم بد میشه تو ...

عزیزم اگر هدفت اردیبهشت هست یه مرور 

اگر تیر هست پیشروی خودتو ادامه بده دیگه ❤️

موفق باشی عزیزم ❤️💗

انشالله با توجه به تلاشی که کردی نتیجه بگیری 

She is working on a bio…

پس فردا کنکوره این دو روز ترجیح میدم ذهنمو آروم کنم برا کنکور چون با درس خوندن دیگه حالم بد میشه تو ...

ذهست تو این سایت آرومه   برو بیرون بهتره

کنکوره فقط ی قسمتی از زندگی الان اگرم کسی کنکور داره و اومده توی سایت از استرسشه

استرس با این سایت بچه داری آروم میشه