2777
2789
عنوان

اونایی که تونستین خونه دار بشین با پول خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما قبل از گرونی خریدیم

هنوز بچه نداشتم ،،درطول سال پولام رو طلا میخریدم،،،سر سال میزاشتم روی پول رهن خونه،،،،یدفعه دیدم پول رهنم رو با طلاهای اون یکسال که جمع کردم بعلاوه پول ماشین میتونم خونه بخرم،،،،البته دادیمش رهن چون پول رهنش کم داشتیم،،،،بعد کم کم اونم  پس انداز کردیم و دادیم و‌خونه واسه خودمون شد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
چقدر دادید تا الان؟ما شهرستان هستیم‌دارن‌میسازن..ما ثبت نام نکردیم

تا الان ۳۰۰دادیم شش ماهی یبار باید ۱۰۰بدیم تو شهر ماهم اونایی که سری اول بودن نزدیک تحویل بدن خونه هاشونو مال مارو الان دوساله پول گرفتن ولی خبری از ساخت نی

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
واقعا مستاجری سخته‌.مخصوصا این سالای اخیر که چندین برابر شده قیمتا‌.صاحب خونه هاام که خدا بده برکت ف ...

کاشکی من مستاجر بودم من تو خونه پدر شوهرمم هر روز برام عذاب بخدا❤️‍🩹

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
اجازه بده باور نکنم

😂

بخدا امشب ب شوهرم میگفتم 

البته ک الان ماشین نداریم  ک خونه رو رهن دادیم ب امیدخدا میخوایم یه پراید بگیریم انشالله طلا هم اکثرشو فروختم 

دروغ نگم طلاهایی ک داشتم بابام واسم خریده بود ک اونام سال ۴۰۱.   ۱۰۰ تومن شد فروختم برا این خونه

بخدا باور کن 

من زن یک آدمی شدم ک سرباز بود شغل هم نداشت پول هم نداشت همیشه ب بابام میگفتم بابا چ خواهیم کرد میگفت غصه نخور من مادرتو ک گرفتم دوچرخه داشتم شوهر تو موتور داره خدارو شکر سر خونه سختی نکشیدم ولی سر بچه دار شدن گاییده شدم با بچه هایی ک خدا ازم گرفت😪

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات