2777
2789
عنوان

اونایی که تونستین خونه دار بشین با پول خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 43 پست
واقعا خودمم توش موندم چطور با حقوق کارگری دوتا خونه داریم  واقعا خدا بخواد برکت بده ب مالت مید ...

اجازه بده باور نکنم

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چه وامی گرفتین؟ چند درصد؟

وام بانکی نیست گلم..واسه یه مجموعه ی شرکت خصوصی.دوستم کار میکنه سالانه بهشون وام‌میدن خودش و یکی‌دوتا از دوستاش امسال امتیاز وامشونو دادن به من.

۴درصد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اجازه بده باور نکنم

دوست من همش میگه ما پشتوانه نداریم ، بعد هر ماه خانواده خودش ‌و شوهرش از شیر مرغ تا جون آدمیزاد براشون میارن

این اسمش چیه؟؟؟؟

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

یکی‌ام‌یه روز تاپیک زد که آره من‌قناعت کردم‌الان دوتا خونه دارم.آخرش‌گندش دراومد شوهرش مجردی یه خونه داشته اصلا مستاجری نرفته بودن تو ۱۰ سال یا ۱۲ سال زندگی یه خونه خریده بود.

دوست من همش میگه ما پشتوانه نداریم ، بعد هر ماه خانواده خودش ‌و شوهرش از شیر مرغ تا جون آدمیزاد ...

خخخ پشتوانه یعنی پول نقد😛

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم اینجا همه حقوقشون بالای پنجاه میلیونه چطور نمیدونی؟!

اره بحدا عصری تایپیک زده بودن تا صدملیونم گفتن 

گفتم ما با حقوق ۷.۸ تومن پس خیلی فقیریم

بعد من موندم اونایی ک میگن نداریم و ناله میکنن حتما مایییم 

دوست من همش میگه ما پشتوانه نداریم ، بعد هر ماه خانواده خودش ‌و شوهرش از شیر مرغ تا جون آدمیزاد ...

دقیقا.یا اوناکه شام‌و ناهار خونه ی خانواده هاشونن..بخدا من تو غربت ۲۴ساعتی مهمون‌دارم .مهمونایی‌دارم‌که ۱هفته میمونن‌.مستاجرم.دوتا بچه دارم.شغل شوهرم‌آزاده.واقعا نمیرسونیم .۸۰درصد درآمدمون خرج شکم‌میشه

خخخ پشتوانه یعنی پول نقد😛

خب وقتی ماهی ۲۰میلیون‌ندی مواد غذایی همون‌جمع میشه میشه پول نقد.

واقعا بعضیا میگن‌ننه بابامون بیارن‌ خونه و ماشین حاضر وآماده بدن بهمون