2777
2789
عنوان

اجاره خونه یه لحظه بیایین

250 بازدید | 6 پست

خانما مستاجرم مسکن مهر م

اجاره تو قولنامه ۱۶۰۰ بوده ولی از اول از من پرسید چقدر منم فکر کردم  ۱۵۰۰ که هر ماه واریز کرده

منم اجاره نامه تو دسترسم نبود 

الان بعد یکسال تو قولنامه دیدم ۱۶۰۰

حالا چی بگم بریزه

آخه هر ماه چن بتر پیام میدم و با تاخیر میریزه

با خودش گفته این چقدر گیج

خود مستاجرم به روی خودش نیاوردم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مستاجرم شاید دستش خالیه شما این ماهی ۱۰۰ تومنو گذشت کن خدایی زندگیا سخت شده ادما باید باهم مهربون تر باشن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

الان بعد یکسال می خوای تمدید کنی ؟

به نظرم دیگه گذشته ازش نگیر مگه چقدر می خواد بشه ولی بهش بگو فلانی من می دونستم ۱۶۰۰ ولی شما گفتی ۱۵۰۰ منم همون ۱۵۰۰ گرفتم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
الان بعد یکسال می خوای تمدید کنی ؟ به نظرم دیگه گذشته ازش نگیر مگه چقدر می خواد بشه ولی بهش بگو فلا ...

نه تمدید نمیکنم

از نظر مالی مشکلی نداره 

ولی من به هوای ۱۵۰۰ بودم

اصلا به کل یادم شده بود

م

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی