2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین برو بشین سر درست بخدا دیر نیس

ب حرف هیچکس اهمیت نده ک میگن دیره منم همین کارو کردم تهش الان رسیدم به جایی ک بر کنکور بقچه ای جمع میکنم و نگم از فشاری ک رومه

تروخدا بشین سر درست از هر وقت شروع کن زمانت کافیه و میرسی فقط باید با دقت بخونی

ببین برو بشین سر درست بخدا دیر نیس ب حرف هیچکس اهمیت نده ک میگن دیره منم همین کارو کردم تهش الان رس ...

مرسی هعی از این درس و کنکور اگه جای من بودی حالا نه اینکه هیچی نخونده باشی‌ ولی درسا رو مسلط نباشی و کامل نخونده باشی امیدی داشتی برای بالا 19؟ چیکار میکردی؟ 

مرسی هعی از این درس و کنکور اگه جای من بودی حالا نه اینکه هیچی نخونده باشی‌ ولی درسا رو مسلط نباشی و ...

عزیز دلم مجبور نیستی نمره های بالای 19 بگیری توروخدا منطقی فکر کن از اول هدفی بزار که بهش برسی، ببین ساعت مطالعه نرمال بزار یه کتاب کمک آموزشی خوب انتخاب کن بعدشم ی فیلم آموزشی خوب بشین بخون اونموقع میفهمی ک بالای 19 میاری یا ن 

از الان هدفتو بزاری بالای 19 می‌ترسی شروع نمیکنی 

تجربه کردم ک میگم، بنظرم بدون فکر کردن ب چیزی فقط شروع کن

نه اصلا نا امید نشو ۲۶ روز فرصت داری

اگه امتحان مستمر نداری قشنگ بشین بخون

وضعیتت از من بدتر نیس که

من مریض شدم نتونستم بخونم امسال کنکور بدم خلاص شم

هر چی میسنجم باید یک سال بشینم پشت کنکور

مرسی هعی از این درس و کنکور اگه جای من بودی حالا نه اینکه هیچی نخونده باشی‌ ولی درسا رو مسلط نباشی و ...

تو چون شروع نکردی دنبال امید و انگیزه میگردی

تو شروع کن به خوندن امید و انگیزه خودش میاد سراغت

دقیقا

بخدا عین سگ پشیمونم تایمامو هدر دادم انقد دست دست کردم ک مجبور شدم برای کنکور بقچه ای بخونم 

یروز درس بخونه میفهمه که تو همون یروز چقد میشه پیشرفت کرد یروزم یروزه

از اون بدتر بدم میاد از اونی ک میگ دیره ولی تلاش کن 😑 26 روزه هاا 

اره بابا دور نیس که  منم انقد بلا سرم اومده تو این ۳ سال تحصیلی

کمالگراییم بخاطر اون، من بر یه درس 40 ساعت وقت گذاشته بودم بعد بقچه ای تو ی روز جمعش کردم 😐😂بخاطر اون میگم شروع کنه بخونه وقتی بره تو دل کار میبینه ترسش الکی بوده زمان کافیه زیادم هس